Είναι τα ζώδια εκείνα που δεν παρασύρονται από το συναίσθημα, αλλά από ένα ιδεατό μέλλον που έχουν στο μυαλό τους. Αυτό περιλαμβάνει, δουλειά, λεφτά, επιτυχία, άνεση.

Κριός

Είναι κυριολεκτικά το ζώδιο της καριέρας. Δυσκολεύεται να κάνει ερωτικές σχέσεις, γιατί ανάμεσα στη σχέση και το λαμπρό επαγγελματικό του μέλλον, θα βάλει μάλλον την καριέρα του.

Του αρέσει να κουράζεται στη δουλειά γιατί θα είναι ένα επάγγελμα που αγαπάει, που του εξασφαλίζει σταθερότητα και σίγουρα έχει επιλέξει ένα επάγγελμα που θα τον κάνει να θριαμβεύσει στον τομέα του.

Είναι κυριολεκτικά το ζώδιο που χωρίς δουλειά δε νιώθει καλά. Θέλει να δημιουργεί, να εφαρμόζει τις ιδιαίτερες ιδέες του και να είναι και σε ηγετική θέση.

Λέων

Έχει θάρρος και παίρνει πάντα πολύ καλές πρωτοβουλίες. Ρισκάρει εκεί που πρέπει. Η επιμονή του, η φιλοδοξία που έχει για ένα καλύτερο «αύριο» και η αισιοδοξία που τον χαρακτηρίζει, τον κάνει να μην προσκολλάται σε περιττές λεπτομέρειες.

Του αρέσει να εξελίσσεται συνεχώς και αυτό πρακτικά σημαίνει ότι βρίσκει συνέχεια τρόπους και εναλλακτικές να βελτιώνει τον εαυτό του. Επαγγελματικά θα αναλάβει ηγετικές θέσεις σε πολυεθνικές εταιρίες καθώς επίσης και στον χώρο του ΙΤ και της Πληροφορικής.

Υδροχόος

Η ικανότητά του να είναι δίκαιος τον καθιστά συμπαθή σε όλους. Αυτό πρακτικά τον βοηθά να ανελιχθεί περαιτέρω με αποτέλεσμα να μπορεί ο ίδιος να αρπάξει κάθε ευκαιρία.

Είναι πολύ εργατικός και βάζει την καριέρα και τη δουλειά αρκετά ψηλά με αποτέλεσμα η επιτυχία να είναι εξασφαλισμένη. Είναι εξαιρετικός σε κλάδους που έχουν ανταγωνισμό, όπως η φωτογραφία, η σκηνοθεσία, το θέατρο και ο κινηματογράφος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: