Για κάποια ζώδια του ζωδιακού κύκλου, χρειάζεται ο κατάλληλος συνδυασμός για να κάνουν τέλειο σεξ.

Ταύρος με Δίδυμο

Αυτοί οι δύο θα τα πάνε τέλεια στο σεξ. Από τη μία ο Ταύρος έχει την τάση να δείχνει πάθος και επιμονή. Από την άλλη ο Δίδυμος επιδιώξει να διεκδικεί αλλά και συνάμα να διεκδικείται.

Και στους δύο αρέσει να δοκιμάζουν διαφορετικά πράγματα. Το πείσμα του Ταύρου θα εξερεθίσει τον Δίδυμο και θα τον κάνει να μη βαριέται καθόλου. Ο Δίδυμος θα θέλει κατά πάσα πιθανότητα σχέση με τον Ταύρο.

Τοξότης με Αιγόκερω

Βαριούνται εύκολα, οπότε θέλουν ένα ταίρι με το οποίο θα ταιριάζουν στον τομέα της «ελευθερίας». Δεν τους αρέσει να περιορίζονται εύκολα, δοκιμάζουν διαφορετικά πράγματα τη φορά.

Είναι και οι δύο κυνικοί όποτε το θέλουν. Συνεπώς όταν θέλουν αυτή η κυνικότητα να μην υπάρχει απλώς παίρνουν πρωτοβουλίες και οι δύο και συμβαίνουν…θαύματα…! Ταιριάζουν πολύ γιατί ξέρει ο ένας τις ανάγκες του άλλου και αυτό πρακτικά τους καθιστά ακαταμάχητους.

Ιχθύς με Καρκίνο

Η αμοιβαία τους ενσυναίσθηση τους καθιστά ένα τέλειο ζευγάρι. Ο ένας καταλαβαίνει τον άλλον σε ένα ανώτερο επίπεδο και δε χρειάζονται πολλά λόγια για να γίνει το σεξ παθιασμένο και περιπετειώδες.

Είναι ευαίσθητοι και οι δύο με αποτέλεσμα να κάνουν και έρωτα και σεξ. Έχουν και οι δύο φετίχ και νιώθουν αρκετά άνετα να τα εκδηλώσουν επειδή εμπιστεύεται αρκετά ο ένας τον άλλον. Θα παίρνουν και οι δύο πρωτοβουλίες και θα αλλάζουν συχνά στάσεις.

Λέων με Σκορπιό

Αυτός ο συνδυασμός είναι γεμάτος πάθος και πρωτοβουλίες. Θέλουν να απολαύσουν το σεξ με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Βρίσκουν διάφορες ιδέες που θα τους δώσουν έμπνευση στο τι θα κάνουν.

Το σεξ που θα συμβεί μεταξύ τους διαρκεί για πολλή ώρα επειδή και οι δύο έχουν αντοχές. Μπορούν να κάνουν σεξ, έπειτα να βλέπουν ταινία, να βγαίνουν για βόλτα και μετά να ξανακάνουν σεξ.