Την Τρίτη 13 Οκτωβρίου, ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για τα Mother & Baby Awards 2020, που για 1η χρονιά επιβράβευσαν και ανέδειξαν την ποιότητα και την καινοτομία, τόσο σε επίπεδο προϊόντων όσο και υπηρεσιών, στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο του Mother & Baby Care Industry.

Οι εταιρείες που έλαβαν μέρος ήταν 37, οι οποίες συμμετείχαν συνολικά σε 98 υποψηφιότητες από ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικής δραστηριότητας όσον αφορά το παιχνίδι, τη διατροφή, τη μετακίνηση, τον εξοπλισμό δωματίου, τη φροντίδα, την ασφάλιση, την περίθαλψη, τη φύλαξη και το ρουχισμό του μωρού, αλλά επίσης και τη φροντίδα της νέας μητέρας.

Η Inglesina αναδεικνύεται «Baby Brand of the Year» τοποθετώντας την στους κορυφαίους νικητές της διοργάνωσης, έχοντας αποσπάσει τις εξαιρετικές διακρίσεις με χρυσά βραβεία για το καλύτερο σύστημα μεταφοράς, το καλύτερο καρότσι, την καλύτερη κούνια και σημαντικές διακρίσεις με ασημένια βραβεία για ένα από τα καλύτερα παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου και μία από τις καλύτερες καρέκλες φαγητού.

Το σύστημα μεταφοράς Aptica XT Quattro κέρδισε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Best Travel Product of the Year, στην υποκατηγορία Best Travel System.

Το Aptica XT είναι το νέο σύστημα μεταφοράς Quattro της Inglesina, το οποίο μόλις κυκλοφόρησε και έγινε επιτυχία, καθώς περιλαμβάνει ένα καρότσι για βόλτες χωρίς όρια! Σήμερα, οι άνθρωποι προσθέτουν στον τρόπο ζωής τους  όλο  και  περισσότερες υπαίθριες δραστηριότητες  και επιλέγουν να κάνουν μεγάλες βόλτες με το μωρό τους, οπότε είναι ζωτικής σημασίας να έχουν ένα καρότσι ικανό να προσαρμόζεται σε διαφορετικά εδάφη. Οι δραστήριοι άνθρωποι που κάνουν αρκετά ταξίδια στην εξοχή το βρίσκουν εξαιρετικό και κατάλληλη συντροφιά για τις νέες περιπέτειές τους. Ο σκελετός διαθέτει το αποκλειστικό ανεξάρτητο σύστημα αναρτήσεων Adaptive Cruise αναγνωρισμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, το οποίο προσαρμόζεται δυναμικά σε όλα τα εδάφη και στην ανάπτυξη του παιδιού, εξασφαλίζοντας μέγιστη ευεξία, ομαλή και εύκολη οδήγηση ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες! Το σύστημα περιλαμβάνει πορτ-μπεμπέ, Welcome Pad™ και στρώμα, standup, καρότσι & κάθισμα αυτοκινήτου.

 

Με χρυσό βραβείο επίσης βραβεύτηκε το καρότσι Trilogy στην υποκατηγορία Best Stroller.

Το καρότσι Trilogy είναι πλήρως ανακλινόμενο, με σύστημα αναδίπλωσης τύπου ομπρέλας και είναι κατάλληλο από τη γέννηση μέχρι τα 20 κιλά. Είμαστε σε θέση να πούμε  ότι θεωρείται το αντιπροσωπευτικό προϊόν της βιομηχανίας μας καθώς έχουν πουληθεί πάνω από 300.000 σκελετοί παγκοσμίως από τότε που δημιουργήθηκε. Οι καταναλωτές το προτιμούν ιδιαίτερα για τις διαστάσεις του και την άνεση που προσφέρει σε ένα αστικό περιβάλλον. Είναι εξοπλισμένο για όλες τις εποχές καθώς περιλαμβάνει ποδόσακο, αδιάβροχο και κουκούλα με προστασία UV(UPF50+).  Εύκολο και πρακτικό στη χρήση, ανοίγει και κλείνει με το ένα χέρι ακόμη και με τη θέση τοποθετημένη, είτε με φορά προς τον γονέα, είτε με φορά προς το δρόμο. Όταν είναι κλειστό, είναι εξαιρετικά συμπαγές, στέκεται όρθιο από μόνο του και η χειρολαβή δεν ακουμπάει στο έδαφος.

 

Ενώ στην κατηγορία Baby Sleeping Product of the Year, στην υποκατηγορία Best Baby Rocker/Swing το χρυσό βραβείο κατέκτησε η κούνια Wave.

Η Wave είναι η πρώτη κούνια του μωρού! Θα το λικνίσει και θα το βοηθήσει να χαλαρώσει, να κοιμηθεί αλλά και να παίξει όταν είναι ξύπνιο. Το ευρύχωρο κάθισμα με πλούσια επένδυση εξασφαλίζει την άνεση του μωρού, ενώ το μαλακό εσωτερικό μαξιλάρι το τυλίγει σαν ζεστή αγκαλιά τους πρώτους μήνες της ζωής του. Τα τρία λούτρινα χρωματιστά ζωάκια θα διασκεδάζουν το μωρό όταν είναι ξύπνιο, και όταν θα είναι έτοιμο για ύπνο, οι 12 μελωδίες της κούνιας θα το νανουρίσουν γλυκά. Το μωρό μπορεί να ακούσει τη μουσική που θα επιλέξει ο γονιός καθώς παρέχεται η δυνατότητα να συνδέσει μια εξωτερική συσκευή μουσικής! Η κούνια είναι κατάλληλη από τη γέννηση μέχρι τα 9 κιλά βάρος. Αυτό το προϊόν ανήκει στη νέα γενιά των προϊόντων της Inglesina για το σπίτι και δίνει τη δυνατότητα στους γονείς να παραμείνουν αφοσιωμένοι στο στυλ και την ποιότητα της Inglesina ακόμα και εντός σπιτιού!

 

Στη συνέχεια η Inglesina έλαβε δύο σημαντικές ασημένιες διακρίσεις, ξεκινώντας στην κατηγορία Baby Feeding Product of the Year κατέκτησε το ασημένιο βραβείο στην υποκατηγορία Best Highchair or Seat με την καρέκλα φαγητού My Time.

Η καρέκλα φαγητού My Time είναι ο ιδανικός σύμμαχος από τα πρώτα κιόλας γεύματα του μωρού. Η ανακλινόμενη πλάτη και το ρυθμιζόμενο υποπόδιο βοηθούν το παιδί να φάει αλλά παράλληλα του δίνουν τη δυνατότητα να ξεκουραστεί. Η απόλυτη διαχείριση του χρόνου ανάμεσα στα γεύματα του παιδιού! Πάνω σε αυτή μπορεί να φάει, να παίξει και να ζωγραφίσει ακόμα και να κοιμηθεί! Όταν έρθει η ώρα της βόλτας, η καρέκλα μπορεί να μετακινηθεί και να αποθηκευτεί εύκολα καθώς είναι εξοπλισμένη με πίσω τροχούς και μπορεί να σταθεί όρθια όταν είναι κλειστή. Το ευρύχωρο και άνετο κάθισμα έχει 4 θέσεις ρύθμισης ύψους. Τα υλικά εγγυώνται την υγιεινή και την πρακτικότητα, αφού καθαρίζονται στη στιγμή με ένα απλό σφουγγάρι, όπως και ο δίσκος σερβιρίσματος, που μπορεί να πλυθεί  ακόμα και στο πλυντήριο πιάτων. Είναι κατάλληλη από τη γέννηση έως και 15 κιλά, 36 μηνών περίπου.

 

 

Κλείνοντας, στην κατηγορία Baby Travel Product of the year και στην υποκατηγορία Best Car Seat απέσπασε το ασημένιο βραβείο για το παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου Darwin Infant i-Size.

Το παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου Darwin Infant i-Size είναι εγκεκριμένο σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο ECE R129 i-Size και συνοδεύει το παιδί από τη γέννησή του μέχρι τα 75 εκ. σε ύψος. Μπορεί να τοποθετηθεί με τη βάση αυτοκινήτου i-Size Darwin, όπως επίσης και χωρίς τη βάση, με τις ζώνες ασφαλείας του αυτοκινήτου. Η τοποθέτηση γίνεται στα πίσω καθίσματα ή στο μπροστινό κάθισμα μόνο εάν ο αερόσακος έχει απενεργοποιηθεί, πάντα με φορά προς τα πίσω. Είναι ένα προϊόν που έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί εξ’ ολοκλήρου στην Ιταλία και έχει καλή βαθμολογία στις δοκιμές της ADAC. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για την υψηλή βαθμολογία για το καλύτερο κάθισμα αυτοκινήτου στην εργονομία, διότι η μεγάλη πρόκληση όλων των κατασκευαστών είναι να καταφέρουν να συνδυάσουν την ασφάλεια και την άνεση.