Ελευθερία Αρβανιτάκη: «Στο σπίτι με το MEGA» βρήκε η μουσική νέο στέκι

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη μιλάει αποκλειστικά στην κάμερα του «Πάμε Δανάη» λίγο πριν έρθει στο «Σπίτι με το MEGA» την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου
26 Οκτωβρίου 2020 | 21:05

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη μιλάει αποκλειστικά στην κάμερα του «Πάμε Δανάη» λίγο πριν έρθει στο «Σπίτι με το MEGA» την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου.

Η ερμηνεύτρια θα κάνει ένα μεγάλο ταξίδι με αγαπημένα τραγούδια και καλεσμένους της τον Χρήστο Νικολόπουλο, τον Λάκη Λαζόπουλος, τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τον Θοδωρή Βουτσικάκη.

Πριν μια ακόμα μεγάλη μουσική βραδιά στο Μεγάλο Κανάλι, ο Άρης Καβατζίκης με την κάμερα του «Πάμε Δανάη» μίλησε με την Ελευθερία Αρβανιτάκη, κάνοντας μία αναδρομή στην μουσική της καριέρα, στα δύσκολα παιδικά της χρόνια, ενώ ταυτόχρονα αποκάλυψε άγνωστες πτυχές και της προσωπικής της ζωή.

 

«Επιτέλους μια μουσική εκπομπή» αναφώνησε η Ελευθερία Αρβανιτάκη στην αρχή της συνέντευξής της και εξήγησε: «Έχουμε ένα βήμα στην τηλεόραση. Βρήκαμε ένα στέκι όλοι μας να παίξουμε μουσική».

Η τραγουδίστρια μιλώντας για τα παιδικά της χρόνια ανέφερε: «Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Πειραιά και έμεινα εδώ μέχρι τα 19. Ήταν ζόρικα πολλά από αυτά τα χρόνια γιατί έχασα στα 10 τον μπαμπά μου. Ήμουν αγοροκόριτσο, ήμουν όλοι μέρα στο δρόμο. Κυκλοφορούσα με μηχανή σε μια περίοδο που οι γυναίκες δεν οδηγούσαν. Η μαμά αυτοκτόνησε, αλλά στη συνέχεια το αποδέχτηκε».

«Στα 19 ήρθα στην Αθήνα. Ήθελα να είμαι στο κέντρο, κοντά στα θέατρα. Στην πρωτεύουσα της Ελλάδας, να είναι όλα στα πόδια σου» τόνισε η ίδια για την απόφασή της να μετακομίσει στο κέντρο της Αθήνας.

Η ενασχόλησή της με τη μουσική ήρθε τελείως απρόσμενα όταν συνάντησε τα υπόλοιπα μέλη της Οπισθοδρομικής Κομπανίας. «Περίμενα να γυρίσει ο αδερφός μου από την Αμερική για να φύγω εγώ για Ιταλία. Ήθελα να σπουδάσω αρχαιολογία. Αλλά γνώρισα τα παιδιά και ανέβηκα στη σκηνή με το Σαββόπουλο».

 

Η ίδια δηλώνει ότι δεν δυσκολεύτηκε να αφήσει πίσω το όνειρο της αρχαιολογίας για να ακολουθήσει τη μουσική, κάτι που ξάφνιασε και την ίδια.

Έτσι ξεκίνησε η πρώτη χρονιά μαζί με τον Διονύση Σαββόπουλο ο οποίος πήρε τηλέφωνο τη μητέρα της για να την διαβεβαιώσει ότι θα την προσέχει. «Παρόλα αυτά δεν ήρθε η μαμά μου να μας δει την πρώτη χρονιά. Ήρθε την επόμενη που πια η Οπισθοδρομική έκανε δικές της συναυλίες.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη δεν δίστασε να μιλήσει και για τα παιδιά της. «Αν πραγματικά ήθελαν να πάνε τη ζωή του προς τη μουσική δεν θα είχα αντίρρηση αλλά οι επιθυμίες τους ήταν άλλες. Δεν το συζητήσαμε ποτέ».

Ο γιος της αυτή την περίοδο έχει επιστρέψει στην Ελλάδα για να πάει στρατό κάτι που όπως δήλωσε την ανησυχεί και η κόρη της ζει και εργάζεται στο Λονδίνο.

 

Πρόσφατα Άρθρα
Ο Τζακ Νίκολσον σε σπάνια φωτογραφία με τα παιδιά του 5 Δεκεμβρίου 2025, 12:47
Κιμ Κατράλ: Aνέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας για 4η φορά 5 Δεκεμβρίου 2025, 12:14
Sienna Miller: Η μητρότητα σε όλες τις φάσεις της ζωής 5 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Υπερήφανη μαμά η Ελένη Μενεγάκη: Στην ορκωμοσία του γιου της με όλη την οικογένεια 4 Δεκεμβρίου 2025, 11:05
Μάιλι Σάιρους: Δείχνει το εντυπωσιακό δαχτυλίδι του αρραβώνα της 3 Δεκεμβρίου 2025, 11:53
Bradley Cooper και Irina Shayk: Πώς μεγαλώνουν την κόρη τους 3 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Τρυφερός μπαμπάς ο Ryan Reynolds: Υιοθετεί το soft parenting 2 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Πολ Γουόκερ: Η κόρη του τον τιμά με ένα συγκινητικό μήνυμα 1 Δεκεμβρίου 2025, 19:39
Η Jessie J «λύγισε» στη σκηνή: Τα δάκρυα και η εξομολόγηση για την αποβολή 1 Δεκεμβρίου 2025, 10:00
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Σε γιορτινή διάθεση στολίζει με τα παιδιά της 1 Δεκεμβρίου 2025, 09:53
Η κόρη του Ρόμπερτ Ντε Νίρο για τον θάνατο του 19χρονου γιου της 1 Δεκεμβρίου 2025, 09:29
Κέιτι Πέρι-Τζάστιν Τριντό: Η σχέση τους θα περάσει το τεστ των γιορτών; 21 Νοεμβρίου 2025, 19:25
Ο Γιάννης Σμαραγδής για την απώλεια της συζύγου του 19 Νοεμβρίου 2025, 16:06
Ερριέτα Μανούρη: Η Άσπα περνά επιλόχειο κατάθλιψη στη σειρά «Μια νύχτα μόνο» 17 Νοεμβρίου 2025, 14:05
Γκουίνεθ Πάλτροου: «Όταν είμαι με τα παιδιά μου, τα θετά μου παιδιά και τον σύζυγό μου, νιώθω το σώμα μου να ηρεμεί» 17 Νοεμβρίου 2025, 13:52
imommy.gr © 2025 - All Rights Reserved
Exit mobile version