Μια εξαιρετική μουσική βραδιά θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι τηλεθεατές του MEGA, το Σάββατο 14 Νοεμβρίου, στις 21:00 το βράδυ. Ο Στέφανος Κορκολής μαζί με μοναδικούς καλεσμένους θα παρουσιάσει αγαπημένα τραγούδια και μελωδίες που έχουν γράψει ιστορία.

O Στέφανος Κορκολής έρχεται στο «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» και μας παρουσιάζει τις ξεχωριστές «Μουσικές Ιστορίες» του με τραγούδια και μελωδίες που έχουμε αγαπήσει, το Σάββατο 14 Νοεμβρίου στις 21:00, στο MEGA.

Αγαπημένα τραγούδια, όπως «Ο Άγγελός μου», «Σκόνη & Θρύψαλα» και «Θες» θα μας κρατήσουν συντροφιά και θα μας διασκεδάσουν, μέσα από τη μουσική εκπομπή που έχει αγκαλιάσει το τηλεοπτικό κοινό του μεγάλου καναλιού.

Μαζί με τον διεθνούς φήμης συνθέτη και πιανίστα, στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά θα είναι η εξαιρετική ερμηνεύτρια, Σοφία Μανουσάκη, η οποία θα τραγουδήσει σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση το νέο της τραγούδι, με τίτλο «Βάρδια».

Σε αυτή τη συναυλία, στο «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» o Στέφανος Κορκολής «φιλοξενεί» σπουδαίους ερμηνευτές. Την Ελένη Δήμου, τον Κώστα Μακεδόνα, την Ανδριάνα Μπάμπαλη και τον ανερχόμενο τραγουδιστή της ροκ σκηνής, D3lta.

 

 

 

Το Σάββατο 14 Νοεμβρίου στις 21:00, τραγουδάμε στο «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» τις επιτυχίες του Στέφανου Κορκολή, που έχουν αφήσει ιστορία.