Το «ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΜΟΥ», η σπαρταριστή κωμική σειρά που αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές έρχεται από τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου και κάθε βράδυ στις 21:00 στο MEGA με πολλές δόσεις χιούμορ και αξεπέραστες ατάκες.

Η Στέλλα (Βίκυ Σταυροπούλου) ζει στην Αυστραλία, λατρεύει το φαγητό και ξεροσταλιάζει στο ραφτάδικο για τον άντρα των ονείρων της τον Νίκο (Αλέκος Συσσοβίτης), τον οποίο όμως ετοιμάζεται να παντρευτεί η πανέμορφη φίλη της, Βίκυ (Κατερίνα Λέχου). Έτσι, η Στέλλα αποφασίζει να πάει στην Αθήνα και να βρει παρηγοριά στην αγκαλιά του Γρηγόρη (Βασίλης Χαραλαμπόπουλος) που συγκατοικεί με τον ανατρεπτικό Λάζαρο (Άρης Σερβετάλης).

Η Βίκυ, όμως, έχει άλλα σχέδια! Ταξιδεύοντας στο ίδιο αεροπλάνο με τη Στέλλα για να γνωρίσει τα πεθερικά της στην Ελλάδα, της έρχεται η φαεινή ιδέα, να αλλάξει θέσεις και ρόλους με τη Στέλλα. Η Στέλλα γνωρίζει τον Σωτήρη (Αλέξης Γεωργούλης), τον αδερφό του Νίκου και δύο άνθρωποι που τελικά είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλο, ανεξαρτήτως εμφάνισης και χιλιομέτρων που τους χωρίζουν, έρχονται κοντά με μία σειρά απρόσμενων γεγονότων.

Σε αυτή την ιστορία αγάπης όλοι συναντούν το ταίρι τους, ακόμα και αν βρίσκεται στην άλλη πλευρά της υδρογείου!

 

 

«ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΜΟΥ» ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 21:00 ΣΤΟ MEGA

 ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

 

Πρωταγωνιστούν: Κατερίνα Λέχου, Αλέκος Συσσοβίτης, Βίκυ Σταυροπούλου, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Άρης Σερβετάλης, Αλέξης Γεωργούλης, Υβόννη Μαλτέζου, Δημήτρης Καμπερίδης, Γεράσιμος Γεννατάς, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Βίκυ Βανίτα, Βασίλης Ανδρεόπουλος, Σοφία Βογιατζάκη

Σενάριο: Λευτέρης Παπαπέτρου

Σκηνοθεσία: Αντώνης Αγγελόπουλος