Lockdown : Μέχρι τη Δευτέρα αναμένεται να ανοίξουν τα κομμωτήρια

Οι λεπτομέρειες σχετικά με τα κομμωτήρια θα ανακοινωθούν τις επόμενες ώρες
10 Δεκεμβρίου 2020 | 13:11

Μέχρι τη Δευτέρα αναμένεται να ανοίξουν τα κομμωτήρια.

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, αναφέρει ότι ο πρόεδρος του ήρθε σε επικοινωνία για το συγκεκριμένο θέμα με τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη.

Όπως αναφέρει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών «στο πλαίσιο του σταδιακού ανοίγματος της αγοράς, αναμένεται τις επόμενες ημέρες –Σάββατο ή Κυριακή- να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους τα κομμωτήρια. Αυτό έγινε γνωστό μετά από επικοινωνία που είχε ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου με τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Άδωνι Γεωργιάδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άνοιγμα των συγκεκριμένων επιχειρήσεων θα προηγηθεί καθώς κρίνεται ότι μπορούν να εφαρμοστούν με ακρίβεια τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Όλες οι λεπτομέρειες για το πότε ακριβώς και πως θα ανοίξουν κι άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες, αναμένεται να ξεκαθαρίσει αύριο Παρασκευή, σε σχετικές ανακοινώσεις που θα γίνουν από την κυβέρνηση, όπως προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Στέλιος Πέτσας.

Νωρίτερα σήμερα το πρωί ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον «ΣΚΑΪ 100,3» τόνισε ότι προτεραιότητα στο άνοιγμα έχουν τα κομμωτήρια. Όπως είπε το σχολικό έτος μπορεί να αναπληρωθεί εφόσον προστεθούν ώρες, ο τζίρος που χάνεται από τις επιχειρήσεις δεν αναπληρώνεται.

Προς άνοιγμα οδεύουν τα κομμωτήρια

 

Σύμφωνα με πληροφορίες έως τη Δευτέρα τα κομμωτήρια θα ανοίξουν τις πόρτες τους για τους πελάτες τους. Η λειτουργία τους θα γίνεται αποκλειστικά με ραντεβού και με αυστηρά μέτρα προστασίας.

Κύκλοι του υπουργείου Ανάπτυξης αναφέρουν ότι η προσπάθεια γίνεται για επαναλειτουργία ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο, ωστόσο το γεγονός πως ακόμα οριστικοποιείται το τελικό πλάνο λαμβάνοντας υπόψη τις εισηγήσεις της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων, κάτι τέτοιο είναι πιο πιθανό την ερχόμενη Δευτέρα.

Πρόσφατα Άρθρα
Θέμα ημερών οι αποφάσεις για την απαγόρευση της πρόσβασης στα social media για ανηλίκους 20 Μαρτίου 2026, 11:03
Απαγόρευση καπνού και αλκοόλ σε ανηλίκους: 3 εφαρμογές για την προστασία των παιδιών 19 Μαρτίου 2026, 09:46
Κρήτη: Σοκάρει το κατηγορητήριο για τον θάνατο του μικρού Άγγελου 18 Μαρτίου 2026, 11:56
Παιδική θνησιμότητα: 9 παιδιά πεθαίνουν κάθε λεπτό 18 Μαρτίου 2026, 10:54
Επίδομα μητρότητας: Οι σημαντικότερες αλλαγές 18 Μαρτίου 2026, 10:44
Καιρός: Ραγδαία αλλαγή με βροχές και καταιγίδες 18 Μαρτίου 2026, 09:38
Μπεν Νίνταμ: Εξελίξεις στην εξαφάνιση – Άνδρας ισχυρίζεται ότι είναι το χαμένο παιδί 17 Μαρτίου 2026, 10:01
Παιδική παχυσαρκία υπό το πρίσμα του γονεϊκού στρες 16 Μαρτίου 2026, 17:51
Ηράκλειο: Πρώτες πληροφορίες για τον θάνατο του βρέφους που βρέθηκε στην κούνια 15 Μαρτίου 2026, 11:54
Τι συμβαίνει με την πικροδάφνη στις αυλές των σχολείων; 15 Μαρτίου 2026, 11:50
Καιρός: Παραμένει ανοιξιάτικος – Πού θα σημειωθούν βροχές 15 Μαρτίου 2026, 09:19
Η ιλαρά εξακολουθεί να απειλεί – Σύσταση εμβολιασμού από τον ΕΟΔΥ 14 Μαρτίου 2026, 14:53
Καιρός: Ανοιξιάτικος το Σάββατο – Έρχονται καταιγίδες από τις αρχές της εβδομάδας 14 Μαρτίου 2026, 09:15
Οι έφηβοι στην Αυστραλία παρακάμπτουν την απαγόρευση των social media 13 Μαρτίου 2026, 18:30
Θα βρέξει σήμερα; Ο καιρός ανά περιοχή 9 Μαρτίου 2026, 08:23
imommy.gr © 2026 - All Rights Reserved
Exit mobile version