Στο νοσοκομείο χρειάστηκε να διακομιστεί εσπευσμένα ο διάσημος ηθοποιός και σκηνοθέτης, Τζορτζ Κλούνεϊ εξαιτίας των απαιτητικών αναγκών του ρόλου της τελευταίας του ταινίας.

Όπως μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ ο Τζορτζ Κλούνεϊ αναγκάστηκε να χάσει πολλά κιλά για τις ανάγκες της τελευταίας του ταινίας.

 

Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα, ο Κλούνει, έχασε σχεδόν 30 κιλά για τις ανάγκες της νέας του ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί, υπό τον τίτλο «The Midnight Sky» στην οποία υποδύεται τον χτυπημένο από καρκίνο επιστήμονα Augustine Lofthouse, ο οποίος επιχειρεί να προειδοποιήσει τους αστροναύτες ότι έρχεται η καταστροφή της Γης.

«Χρειάστηκαν μερικές ημέρες για να γίνω καλά και ως σκηνοθέτης δεν είναι εύκολο, γιατί χρειάζεσαι ενέργεια» δήλωσε ο ηθοποιός.

Αφού έμεινε στο νοσοκομείο για τέσσερις ημέρες προτού ξεκινήσουν τα γυρίσματα της ταινίας, ο Τζορτζ Κλούνεϊ διαγνώστηκε με παγκρεατίτιδα.

Η ασθένεια αυτή μπορεί να είναι απειλητική για την ζωή, ωστόσο ο ηθοποιός πήρε εξιτήριο.

Ο ίδιος εκτιμά ότι ο απαιτητικός ρόλος συνέτεινε στην περιπέτεια της υγείας του.

 

«Νομίζω ότι προσπαθούσα πολύ σκληρά για να χάσω γρήγορα βάρος και μάλλον δεν φρόντισα τον εαυτό μου» δήλωσε ο 59χρονος ηθοποιός.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ χρειάστηκε να ταξιδέψει στην Αρκτική για τα γυρίσματα της ταινίας μαζί με τους ηθοποιούς Φελίσιτι Τζόουνς και Ντέιβιντ Ογιέλο, ενώ για τις ανάγκες του ρόλου άφησε και γενειάδα, την οποία όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξή του δεν συμπάθησε ιδιαίτερα.