Αστραφτερά, λεπτεπίλεπτα και κομψά. Είχατε σκεφτεί ποτέ ότι αυτές οι τρεις λέξεις θα μπορούσαν να περιγράψουν τα… σκαθάρια; Και όμως, το κάνουν, και μάλιστα με ακρίβεια. Χρωματιστά, λαμπερά και ντελικάτα, πολλά έντομα, αν τα κοιτάξουμε προσεκτικά, θυμίζουν κοσμήματα, ενώ αντιστοίχως πολύτιμη είναι και η συμβολή τους στον κύκλο της ζωής. Μέσα από αυτά τους τα χαρακτηριστικά, τα μικροσκοπικά πλάσματα μετατράπηκαν στην κεντρική πηγή έμπνευσης για τη νέα fashion συλλογή της πολυβραβευμένης εταιρείας βρεφικών προϊόντων CYBEX, JEWELS OF NATURE.

Πολύτιμες πανοπλίες

Βρεφικά καθίσματα, καρότσια και πολλά ακόμη από τα προϊόντα της CYBEX, που έχουν διακριθεί για τη μέγιστη ασφάλεια, τον απαράμιλλο σχεδιασμό και την εργονομία που προφέρουν, κερδίζοντας τα βραβεία Mothers & Baby Awards 2020 και χαρίζοντας στην εταιρεία τον τίτλο της Baby Company of the Year και έξι ακόμη σημαντικά βραβεία, στολίζονται με υψηλής ποιότητας ύφασμα ζακάρ σε στυλ μπαρόκ και σε βαθύ μπλε χρώμα. Και πάνω του, πρωταγωνιστεί η απεριόριστη ποικιλία σχημάτων από τον κόσμο των εντόμων, με τα αστραφτερά, σαν πανοπλίες περιβλήματά τους, που έχουν εμπνεύσει πολλές γενιές σχεδιαστών και ειδώλων του στυλ.

Μοτίβα με αέρα τροπικού δάσους έρχονται να εγκατασταθούν στη ζούγκλα της πόλης, δημιουργώντας το πιο εντυπωσιακό περιβάλλον για το παιδί, η φαντασία του οποίου εμπνέεται από τα χρώματα, τις λάμψεις και τις εικόνες των εντόμων.

Εμβληματικά μοντέλα στ0λίζονται με κοσμήματα

Στη συλλογή JEWELS OF NATURE περιλαμβάνονται τα εμβληματικά καρότσια PRIAM και MIOS, αλλά και το βρεφικό κάθισμα αυτοκινήτου CYBEX CLOUD Z i-Size και ο μάρσιπος CYBEX YEMA TIE, αλλά και έναν άνετο ποδόσακο και –φυσικά- το e-PRIAM, το πρώτο ηλεκτρικό καρότσι της CYBEX.

Το λανσάρισμα της νέας συλλογής δεν αποτελεί έκπληξη για μια εταιρεία που έχει γίνει γνωστή για τις υψηλές προδιαγραφές ασφαλείας και στυλ των προϊόντων της. Όπως εξήγησε από την πλευρά της και η Petra Napier, VP Εταιρικού Σχεδιασμού της CYBEX: «Ουσιαστικά, αυτό που οι πελάτες μας περιμένουν από εμάς, είναι να τους προσφέρουμε άριστη ποιότητα σε συνδυασμό με βέλτιστη ασφάλεια και άνεση. Όμως εμείς κάνουμε ένα βήμα ακόμη πιο πέρα: Τα προϊόντα μας είναι επίσης και ένα αδιαμφισβήτητο και διαχρονικό fashion statement. Κάθε καροτσάκι της CYBEX δεν είναι απλώς ένα καροτσάκι. Είναι ένα καθημερινό αντικείμενο που μεταμορφώνεται σε ένα μοναδικό και απαραίτητο αξεσουάρ styling».

Μπορείτε να εξερευνήσετε τη συλλογή JEWELS OF NATURE της CYBEX, που είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα βρεφικών ειδών, εδώ ή στους λογαριασμούς της CYBEX στο Facebook και το Instagram.