«O Ραφτάκος των λέξεων» που αγαπήθηκε τόσο πολύ από μικρούς και μεγάλους επιστρέφει με πολλές εκπλήξεις μέσα από τις οθόνες σας σε μία ειδικά σχεδιασμένη μαγνητοσκοπημένη παράσταση.

Από τις 19/12/2020 έως και τις 10/1/2021 μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την αγαπημένη διαδραστική παράσταση «O Ραφτάκος των λέξεων» μέσα από την πλατφόρμα της ticketservices. Με νέες ιδέες κι ένα ενεργό πλαίσιο επικοινωνίας τύπου chat, η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος δημιουργεί ένα πρωτότυπο πλαίσιο διαλόγου για τους μικρούς και μεγάλους φίλους του, διατηρώντας ενεργό έναν δίαυλο επικοινωνίας και διαδραστικότητας.

Ελάτε να φτιάξουμε ΜΑΖΙ την κουβέρτα του Ραφτάκου για να ζεστάνουμε όχι μόνο την πόλη μας αλλά και ολόκληρο τον πλανήτη ΓΗ!OΛΗ Η ΓΗ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ!

Η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος ανακαλύπτει νέους διαδραστικούς, ευφάνταστους, πρωτότυπους και διασκεδαστικούς τρόπους να παρουσιάσει μέσα από την οθόνη, μία ειδικά μαγνητοσκοπημένη παράσταση, εμπνευσμένη από το βιβλίο του Αντώνη Παπαθεοδούλου «Ο Ραφτάκος των λέξεων», στη θεατρική διασκευή της Τίνας Γιωτοπούλου, θεατρική σκηνοθεσία του Γιώργου Τζαβάρα, πρωτότυπη μουσική του Νίκου Πλατύραχου, διαδραστικό σχεδιασμό της Φλώρας Σπύρου και καλλιτεχνική επιμέλειατης Χρύσας Διαμαντοπούλου.

«Ο Ραφτάκος των λέξεων», ένα σύγχρονο παραμύθι, τρυφερό, συγκινητικό και επίκαιρο όσο ποτέ, μιλά για τη δύναμη των λέξεων, για την ανάγκη της ανθρώπινης επικοινωνίας, για την αγάπη, την παρηγοριά και τη ζεστασιά που προσφέρει ο ανθρώπινος λόγος.