Μπόμπιρας φτιάχνει πίτσα και ξετρελαίνει το Διαδίκτυο [βίντεο]

O μικρός φοράει ένα καπέλο του σεφ και γεμάτος χάρη και μαεστρία φτιάχνει... πίτσα
15 Ιανουαρίου 2021 | 13:03

Μπορεί να είναι μικρός σε ηλικία, όμως ο μπόμπιρας στο παρακάτω βίντεο έχει δείξει ήδη την κλίση του στη μαγειρική. Όπως θα δείτε, ο μικρός φοράει ένα κατακόκκινο καπέλο του σεφ και γεμάτος χάρη και μαεστρία φτιάχνει… πίτσα. Κι όμως, το αγοράκι ξέρει να ζυμώνει, να ανοίγει φύλλο και να απλώνει σάλτσα και τυρί.

Η μαγειρική είναι μια αποδεδειγμένα ωφέλιμη διαδικασία για τα παιδιά και -όπως αποδεικνύει και ο υπέροχος μπόμπιρας- είναι και εξαιρετικά διασκεδαστική.

Σίγουρα το να συμπεριλάβουμε τα παιδιά στη διαδικασία του μαγειρέματος δεν είναι… απλή υπόθεση. Χρειάζεται υπομονή, ψυχραιμία και οπωσδήποτε λίγο έξτρα καθάρισμα από την πλευρά μας. Όλο και λίγη ζύμη θα κολλήσει στα μαλλιά τους, όλο και κάπου θα πέσει το αλεύρι, όλο και κάτι θα χυθεί εκεί που δεν έπρεπε, ειδικά όταν τα παιδιά είναι προσχολικής ηλικίας.

Ωστόσο, αξίζει τον κόπο να μπούμε με τα παιδιά μας στην κουζίνα και να φτιάξουμε μερικές απλές και εύκολες συνταγές. Με αυτόν τον τρόπο όχι μόνο θα τα φέρεουμε σε μια πρώτη επαφή με τη συναρπαστική τέχνη της μαγειρικής αλλά θα δημιουργήσουμε μαζί τους αναμνήσεις που θα τα συνοδεύουν σε όλη τη ζωή τους. Ακόμα και αν βλέπουμε τη μαγειρική ως αγγαρεία, μαγειρεύοντας μαζί με τα παιδιά η προετοιμασία ενός πιάτου αποκτά άλλη διάσταση και σίγουρα θα μας φτιάξει τη διάθεση.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο με τον μπόμπιρα που φτιάχνει πίτσα :

 

Πρόσφατα Άρθρα
imommy.gr © 2024 - All Rights Reserved
Exit mobile version