Όλοι χρειαζόμαστε λίγη ανανέωση την νέα χρονιά και τι καλύτερο από το να διακοσμήσετε τους χώρους σας με τις δημιουργίες των παιδιών.. Με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο ανανεώνετε τους χώρους σας αλλά μπορείτε και να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί με τα παιδιά.

Παιδικές δημιουργίες..

Μερικές ιδέες, που μπορείτε να δοκιμάσετε περιλαμβάνουν:

Τέχνη σε καμβά

Με κάποια επίβλεψη, ακόμα και τα παιδιά μικρότερης ηλικίας μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους έργο τέχνης, ιδανικό για το σαλόνι ή και το διάδρομο.


Το μόνο που απαιτείται είναι να το βοηθήσετε να ρίξει λίγο χρώμα ή συνδυασμό χρωμάτων πάνω σε ένα καμβά μέχρι να δημιουργηθεί ένα μοτίβο που θα του αρέσει. Μόλις τοποθετηθούν τα χρώματα που θέλετε στον καμβά, μπορείτε να προσθέσετε λίγο χρυσόσκονη για λάμψη.

Κορνίζες

Ένα εύκολο έργο DIY που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βλέπετε ξανά και ξανά τις όμορφες οικογενειακές στιγμές είναι μια κορνίζα από τα χεράκια των μικρών σας παιδιών.


Μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία υλικών για να δημιουργήσετε το πλαίσιο ενώ μπορείτε να παροτρύνετε το παιδί να το βάψει πριν να το κολλήσετε. Θα μπορούσε επίσης να κολλάει μικρά μπιχλιμπίδια στο πλαίσιο που ταιριάζει και στο θέμα ενός δωματίου.

Το υπέροχο πράγμα για αυτό το έργο είναι ότι περιορίζεται μόνο από τη φαντασία, κάτι για το οποίο τα νήπια έχουν μια αφθονία.