Από τις 22 Ιανουαρίου έως τις 28 Φεβρουάριου 2021, μην χάσετε μία ξεχωριστή προσφορά από την Inglesina.

Με την αγορά ενός συστήματος μεταφοράς Aptica Quattro με Cab παίρνετε δώρο τη βάση αυτοκινήτου Cab0+(ΠΛΤ 45€) για την ασφάλεια του μωρού σας, καθώς και τη χρήσιμη ασορτί τσάντα DualBag (ΠΛΤ 99€) για να έχετε μαζί στις βόλτες σας όλα τα απαραίτητα του μωρού!

Η προσφορά ισχύει έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο https://www.inglesina.gr/promo-aptica-2021

Η φιλοσοφία που κρύβεται πίσω από τα συστήματα μεταφοράς της Inglesina, είναι να προσφέρουν στους γονείς την απαραίτητη λειτουργικότητα και να εξασφαλίσουν τις ιδανικές συνθήκες για τον πραγματικό χρήστη του συστήματος, το μωρό!

Τα συστήματα μεταφοράς QUATTRO επιτρέπουν την ευέλικτη αλλαγή από τον περίπατο με το καρότσι στο σπίτι και έπειτα στο αυτοκίνητο χωρίς διακοπές και ενοχλήσεις στον πολύτιμο ύπνο του μωρού, καθώς διαθέτουν στο βασικό εξοπλισμό τους ευρύχωρο πορτ-μπεμπέ, σκελετό με την αναστρέψιμη θέση περιπάτου, κάθισμα αυτοκινήτου Gr. 0+, στρώμα και Welcome Pad™ για το πορτ-μπεμπέ, πρακτική βάση Standup, καλάθι μεταφοράς αντικειμένων, ποτηροθήκη και ποδόσακο για το καρότσι.

Το σύστημα μεταφοράς Aptica Quattro της Inglesina εκπέμπει μια μοναδική αντίληψη της αίσθησης της αφής, χάρη στην προσοχή στο σχεδιασμό και στη λεπτομέρεια. Διαθέτει απαράμιλλο στυλ, είναι εξαιρετικά άνετο για το μωρό και εύχρηστο για τους γονείς. Έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών γονιών. Στηρίζει τους σύγχρονους, νέους γονείς που είναι πολύ προσεκτικοί με όσα χρειάζονται τα μωρά τους αλλά ταυτόχρονα είναι πάντα «on the move» και παρόλα αυτά δεν παραμελούν ποτέ το στυλ τους!

Ο σκελετός λειτουργεί με την ίδια ευκολία που λειτουργούν και οι υπόλοιποι σκελετοί της Inglesina, καθώς ανοίγει, κλείνει και οδηγείται με το ένα χέρι. Το καρότσι κλείνει με τη θέση τοποθετημένη σε αυτό είτε με φορά προς τον γονέα είτε με φορά προς το δρόμο και στέκεται όρθιο από μόνο του όταν είναι κλειστό, χωρίς τα καλύμματα ή η χειρολαβή να ακουμπούν στο έδαφος, έτσι ώστε τα χέρια να μη λερώνονται. Επιπροσθέτως, με πλάτος μόλις 50 εκατοστά είναι ευκίνητο και πολύ πρακτικό για να μπορεί να ανταπεξέλθει σε όλους τους περιορισμούς της πόλης και να περνάει ακόμα και από τα πιο στενά περάσματα. Οι μεγάλοι του τροχοί που απορροφούν τους κραδασμούς είναι σχεδιασμένοι για να αντιμετωπίσουν αβίαστα ακόμα και τους λιθόστρωτους δρόμους και τα ανώμαλα εδάφη, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την άνεση του μωρού.

Το πορτ-μπεμπέ του Aptica είναι το πιο ευρύχωρο στην κατηγορία του, με τη διάσταση79×37 εκ.. Ένα ιδανικό περιβάλλον που είναι σε θέση να προσφέρει στο μωρό την άνεση και την ασφάλεια που τόσο πολύ έχει ανάγκη. Διαθέτει το Welcome Pad™ το οποίο είναι ένα ειδικό στρώμα στήριξης που έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με το Τμήμα Νεογνολογίας του Νοσοκομείου Maggiore της Μπολόνια και υλοποιήθηκε σύμφωνα με επιστημονικές κατευθυντήριες γραμμές σε σχέση με την ευεξία και την ασφάλεια. Τόσο το Welcome Pad™ όσο και το πορτ-μπεμπέ καλύπτονται και τα δύο από ίνες μπαμπού, υλικό το οποίο είναι διαπνέον, υποαλλεργικό και αντιβακτηριδιακό, ιδανικό για το ευαίσθητο δέρμα του μωρού.

 

Τα στοιχεία του συστήματος μεταφοράς διαθέτουν εξωτερικά καλύμματα με πλούσια επένδυση για καλύτερη θερμομόνωση και προστασία από τις καιρικές συνθήκες κάθε εποχής, καθώς και κουκούλες με δείκτη προστασίας UPF 50+ κατά των ακτίνων UV, προστατεύοντας από άμεσο φως, ακόμη και όταν ο ήλιος βρίσκεται χαμηλά, χάρη στα επεκτεινόμενα σκίαστρα.

Η πρακτική βάση στήριξης Standup μπορεί να γίνει το απόλυτο αξεσουάρ για τον ύπνο του μωρού.Γιατί να το ξυπνήσετε; Μετά τον περίπατο το πορτ-μπεμπέ μπορεί να τοποθετηθεί με ασφάλεια στο σπίτι, ακριβώς δίπλα στο κρεβάτι ή ακόμα και στο σπίτι της γιαγιάς και του παππού, καθώς επιτρέπει στο μωρό σας να κοιμάται σε ένα γνώριμο περιβάλλον.

Το παιδικό κάθισμα αυτοκίνητου Cab, εγκεκριμένο σύμφωνα με το πρότυπο ECE R44 / 04, είναι πρακτικό στη μεταφορά χάρη στο λιγοστό του βάρος (μόνο 4,4 κιλά). Επιπροσθέτως,μπορεί να τοποθετηθεί και να αφαιρεθεί εύκολα από τη βάση αυτοκινήτου, το stand up ή το σκελετό. Το εργονομικό του σχήμα, η ευρύχωρη θέση του και η γωνία ανάκλισης το καθιστούν εξαιρετικά άνετο για το μωρό, που θα κάθεται σε σωστή στάση ακόμα και κατά τους πρώτους μήνες της ζωής του χάρη στο πρόσθετο μαξιλάρι –μειωτή που υποχωρεί στα σημεία πίεσης κατασκευασμένο από διαπνέον μαξιλαράκι από λύκρα. Το προσκέφαλο έχει ρυθμιζόμενο ύψος μέσω κεντρικού μηχανισμού, ώστε να προσαρμόζεται στην ανάπτυξη του μωρού.

 

Δώρα

Η βάση αυτοκινήτου για το παιδικό κάθισμα Cab είναι εγκεκριμένη σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό πρότυπο ECE R44/04 και τοποθετείται με τις ζώνες ασφαλείας 3 σημείων του αυτοκινήτου. Είναι απαραίτητο αξεσουάρ καθώς επιτρέπει εύκολη τοποθέτηση και γρήγορη στερέωση και αφαίρεση του καθίσματος.

Η τσάντα Dual Bag είναι μία άνετη και πολυλειτουργική τσάντα 2 σε 1. Διαθέτει μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους με πολλές εσωτερικές θήκες ώστε να βρίσκετε πάντα αυτό που χρειάζεστε για εσάς και το παιδί. Περιλαμβάνει αποσπώμενο τσαντάκι –φάκελο με πρακτική αλλαξιέρα. Αφαιρείται εύκολα για γρήγορη και εύκολη μετακίνηση στο μπάνιο, για την αλλαγή της πάνας!

Τεχνικές Πληροφορίες

Διατίθενται στο βασικό εξοπλισμό του συστήματος μεταφοράς Aptica Quattro με Cab:

  • Πορτ-μπεμπέ
  • Στρώμα και Welcome Pad™
  • Παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου Group0+ Cab ECE R44/04
  • Βάση Standup για το πορτ-μπεμπέ και το παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου Cab
  • Αναστρέψιμη θέση περιπάτου
  • Ποδόσακος για το καρότσι
  • Καλάθι μεταφοράς αντικειμένων
  • Ποτηροθήκη
  • Σκελετός

Διαστάσεις και βάρη:

  • Εσωτερικές διαστάσεις πορτ-μπεμπέ: 37 × 22 × 79 εκ
  • Εξωτερικές διαστάσεις πορτ-μπεμπέ: 44 × 67 × 90 εκ.
  • Διαστάσεις σκελετού με πορτ-μπεμπέ: 50 x 117 x 89-100 εκ.
  • Βάρος πορτ-μπεμπέ: 5,6 κιλά
  • Εξωτερικές διαστάσεις παιδικού καθίσματος αυτοκινήτου: 42 x60 x 64 εκ.
  • Βάρος παιδικού καθίσματος αυτοκινήτουCab: 4,4 κιλά
  • Σκελετός ανοικτός: 50 × 99,5-109,5 × 84-96 εκ.
  • Σκελετός κλειστός: 50 × 90 × 34 εκ.
  • Βάρος σκελετού: 8,3 κιλά
  • Καρότσι ανοικτό: 50 × 112 × 84-99 εκ.
  • Καρότσι κλειστό με φορά προς τον δρόμο: 50 × 90 × 42 εκ.
  • Βάρος καροτσιού: 12,3 κιλά
  • Βάση Standupανοικτή: 57 × 52× 73εκ.
  • Βάση Standupκλειστή: 57× 66× 12εκ.
  • Βάρος βάσης Standup: 1,9 κιλά