Φυσικά και δεν θέλουμε να έχουμε καυγάδες σε μία σχέση, ειδικά τώρα με την καραντίνα και τις πολλές ώρες παραμονής μας από κοινού μες στο σπίτι ή, από τηνάλλη, τις περισσότερες ώρες χώρια. Αυτό βέβαια δεν είναι πάντα εύκολο, μιας και ειδικά η συμβίωση με τον σύντροφό μας μπορεί κάποιες φορές να γίνει ανυπόφορη.

Οι ψυχολόγοι υποστηρίζουν ότι οι καυγάδες ποτέ δεν έβλαψαν ανεπανόρθωτα ένα ζευγάρι, αρκεί να γίνονται με τον σωστό τρόπο. Δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν καυγαδίζει ή διαφωνεί, διαφορετικά τα πράγματα θα ήταν ανησυχητικά. Η ουσία είναι μέσα από έναν καυγά οι δύο πλευρές να βελτιώνονται και η σχέση να γίνεται καλύτερη.

Μάλιστα, οι ειδικοί έχουν και ένα μυστικό για το πώς μπορεί να τελειώσει ένας καυγάς χωρίς να δοθεί συνέχεια. Πρόκειται για μία πολύ απλή κίνηση η οποία δεν μαρτυρά υποχώρηση, αλλά δίνει το μήνυμα ότι παρά τις διαφωνίες σας συνεχίζετε να αγαπιέστε.

Ποια είναι αυτή; Μα φυσικά…μια αγκαλιά, σφιχτή και σταθερή. Ακόμα και αν έχετε ανταλλάξει έντονα πυρά, ακόμα και αν η μεταξύ σας διαφωνία ή παρεξήγηση δεν έχει ξεκάθαρα επιλυθεί, μια αγκαλιά θα σας φέρει κοντά και θα σας ηρεμήσει. Η αγάπη σας είναι ακόμα εκεί.

Όλα τα άλλα βρίσκονται…