Γυναίκεια υπόθεση αποδείχθηκε ο χθεσινοβραδινός τελικός του The Voice, με την Ιωάννα Γεωργακοπούλου από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου να αναδεικνύεται νικήτρια, σύμφωνα με τις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού.

«Είμαι τόσο χαρούμενη αυτή τη στιγμή. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο και είμαι στενοχωρημένη που τελειώνει όλο αυτό» είπε η ίδια ξεσπώντας σε δάκρυα χαράς, με την Έλενα Παπαρίζου, περήφανη coach για τη νικήτρια, να δηλώνει:

«Το πολύ σημαντικό είναι ότι η μουσική ενώνει τον κόσμο. Πολλά παιδιά που πέρασαν από δω έγιναν κολλητοί φίλοι. Το μέλλον είναι μπροστά».

 

 

Ποια είναι η νικήτρια του The Voice

Η 19χρονη Ιωάννα Γεωργακοπούλου με την ερμηνεία της τον περασμένο Νοέμβριο στις auditions έπεισε και τους τέσσερις κριτές με την ερμηνεία της.

Παράλληλα τους συγκίνησε όταν ανέφερε πώς πάσχει από τη νόσο του Στάργκαρντ (Stargardt ή Stargardt’s) η οποία αποτελεί την πιο συχνή μορφή κληρονομικής δυστροφίας και εκφύλισης της ωχράς κηλίδας του ματιού.

«Τα προβλήματα δεν με εμποδίζουν να κάνω αυτό που αγαπάω που είναι η μουσική και το τραγούδι» είχε πει πριν την οντισιόν.

Η μεγάλη νικήτρια του The Voice προέρχεται από μια καλλιτεχνική οικογένεια, αφού οι γονείς της είναι οι ηθοποιοί Λάζαρος Γεωργακόπουλος και Μαρία Κατσιαδάκη.

Τον μπαμπά της τον έχουμε δει στην τηλεόραση και το θέατρο, ενώ έχει ασχοληθεί και με τη σκηνοθεσία.

Μεταξύ άλλων έχει παίξει στις τηλεοπτικές παραγωγές «Έτερος Εγώ», «Η ανατομία ενός εγκλήματος», «Κόκκινος Κύκλος» και «Τελευταίοι Εγγονοί».

 

Επίσης, έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές παραστάσεις του Θεάτρου Τέχνης, του Αμόρε και του Εθνικού Θεάτρου, ενώ έχει παίξει σε περισσότερες από 30 παραστάσεις. Μία εξ αυτών ήταν ο «Ορέστης», μαζί με τη Λυδία Φωτοπούλου που είναι και η νονά της Ιωάννας.

Η ηθοποιός φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά της ΕΡΤ «Η τούρτα της μαμάς».