Έγκυος είναι σύμφωνα με πληροφορίες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και μάλιστα από τον πρώην της Κατερίνας Καινούργιου, τον γοητευτικό Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Η Καινούργιου ήταν τρελά ερωτευμένη με τον Σταθοκωστόπουλο με τα δημοσιεύματα της εποχής όμως να έλεγαν πως χώρισε με τον επιχειρηματία, επειδή δεν την ενέκριναν οι γονείς του.

Αφορμή για το τέλος τότε, γράφτηκε πως ήταν ο «αποκλεισμός» της παρουσιάστριας από τον γάμο της αδερφής του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου. Δεν ήθελε η οικογένεια να την δει, έλεγαν οι «κακές γλώσσες» ούτε στον γάμο.

«Δεν έφτασαν στα πρόθυρα του χωρισμού επειδή η αδελφή του Βασίλη δεν την κάλεσε στον γάμο της στη Βενετία, σίγουρα όμως το ψυχρό κλίμα που είχε δημιουργηθεί και με την Αφροδίτη δεν βοήθησε την κατάσταση» έλεγαν οι φίλοι.
Αντίθετα όπως φαίνεται η Σπυροπούλου κάθε άλλο παρά τέτοια προβλήματα αντιμετωπίζει καθώς η αποδοχή είναι ξεκάθαρη. Και φτάνει πλέον μέχρι γάμο.

Πολλώ δε μάλλον αν επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ για την εγκυμοσύνη. Και εκεί εάν και εφόσον θα χάσει η συμπαθής Κατερίνα. Τον δικό της γάμο περιμέναμε. Άλλοι θα φάνε πρώτοι τα κουφέτα.