Είναι τα ζώδια αυτά που δεν μπορούν να πάρουν μια απόφαση.

Δυσκολεύονται να διακρίνουν τι είναι καλύτερο για εκείνα και δεν έχουν την ικανότητα να ξεχωρίσουν τι θέλουν πραγματικά να πετύχουν στην ζωή τους ή τι θέλουν να αποκτήσουν.

Μπορεί να είναι βασανιστική αυτή η στάση τους για τους γύρω τους, ωστόσο, πίστεψέ μας, τα πράγματα είναι εξίσου άσχημα και για τον ίδιο τους τον εαυτό. Δεν είναι εύκολο να ζεις με τόση αναποφασιστικότητα στην ζωή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος είναι από τα ζώδια που δεν μπορούν με τίποτα να πάρουν μια απόφαση. Κι αυτό γιατί αλλάζει γνώμη κάθε πέντε λεπτά.

Είναι στην φύση του… η αστάθεια και να μην μπορεί να ακολουθήσει μια γραμμή για πολύ καιρό.

Δεν μπορεί να κατασταλάξει στο τι θέλει και αυτό του κάνει πραγματικά την ζωή δύσκολη. Νιώθει πολλές φορές χαμένος και ποτέ δεν είναι σίγουρος, αν η απόφαση που έχει πάρει είναι σωστή ή όχι.

Ουσιαστικά παιδεύει τον ίδιο του τον εαυτό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος από την πλευρά της, παίρνει μεν κάποιες αποφάσεις, ωστόσο, δεν είναι ποτέ σίγουρη για εκείνες. Έχει μέσα της αυτό που λέμε το «ανικανοποίητο».

Κάνει μια κίνηση, αλλά μετά σκέφτεται πως ίσως δεν ήταν και η καλύτερη και πως ίσως μια άλλη επιλογή να ήταν πιο σωστή.

Η Παρθένος είναι από τα ζώδια που στην ζωή της κυνηγάει την τελειότητα και αυτό δεν την βοηθά.

Το αντίθετο.

Την δυσκολεύει πάρα πολύ γιατί στο τέλος ποτέ δεν ξέρει τι θέλει ακριβώς και ποια είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή για εκείνη.

ΖΥΓΟΣ

Αν υπάρχει κάτι που όλοι έχουν να λένε για τον Ζυγό, είναι το πόσο αναποφάσιστος είναι. Φαντάσου τον σαν μια ζυγαριά που προσπαθεί να ζυγίσει και να «δείξει» ποια είναι η καλύτερη επιλογή. Αυτή είναι μια πάγια τακτική των Ζυγών.

Σκέφτονται πάρα πολύ. Αναλύουν όλες τις καταστάσεις και ποτέ δεν είναι σίγουροι για τις αποφάσεις που παίρνουν.

Γενικότερα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το astrology.gr δεν ξέρουν τι θέλουν.

Από το τι θα φάνε το μεσημέρι, μέχρι και τα πιο σημαντικά θέματα της ζωής τους.

Αν εσύ εκνευρίζεσαι μία μαζί τους, προσπάθησε να μπεις λίγο στην θέση τους. Δεν είναι εύκολο να ζεις με τόση αναποφασιστικότητα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς είναι ένα άτομο που ζει στο δικό του κόσμο. Συνήθως περπατά και ονειρεύεται την ζωή που θα ήθελε να ζήσει. Του αρέσει να «χάνεται» μέσα στις σκέψεις του και έχει ανάγκη να βλέπει την ζωή μέσα από τα ροζ γυαλιά του.

Δεν μπορεί να θέσει εύκολα στόχους στην ζωή του ή να τους κυνηγήσει. Η επίδραση του Ποσειδώνα πάνω του είναι τεράστια και του θολώνει την κρίση. Εύκολα μπορεί ένας Ιχθύς να πέσει θύμα χειραγώγησης.

Δεν παίρνει μόνος του αποφάσεις, το αποφεύγει γιατί ποτέ δεν είναι σίγουρος για τον εαυτό του.