Το βραβείο «Προϊόν της Χρονιάς» (Voted Product of the Year) είναι ο μεγαλύτερος και σημαντικότερος θεσμός βράβευσης διεθνώς σχετικά με την καινοτομία καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών, με τις διακρίσεις να προκύπτουν μετά από ψηφοφορία του καταναλωτικού κοινού.

Στα πλαίσια της Διοργάνωσης αυτής, τα μωρομάντηλα BabyCare Calming, αναδείχθηκαν «Προϊόν της Χρονιάς 2021» στην κατηγορία τους, μετά από ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα που διεξήχθη από την IRI σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Τα νέα μωρομάντηλα BabyCare Calming Pure Water προσφέρουν μία πρωτοποριακή πρόταση βρεφικής φροντίδας.  Σχεδιασμένα με απαλή σύνθεση και με σύμμαχο τη φύση, είναι τα μόνα που περιέχουν αγνό νερό (πάνω από 96%) και φυτικά εκχυλίσματα βαμβακιού και οργανικής λεβάντας. Έτσι, προσφέρουν εκτός από απαλή και χαλαρωτική φροντίδα στο βρεφικό δέρμα. 

Μία ακόμα καινοτόμα πρόταση της 100% ελληνικής εταιρείας  ΜΕΓΑ, η οποία έχει πολυετή εμπειρία στον σχεδιασμό υγρών μαντηλιών και επενδύει συνεχώς στην καινοτομία και την έρευνα, με στόχο την κάλυψη και των πιο υψηλών απαιτήσεων.  Η κορυφαία αυτή διάκριση αλλά και η σταθερά Νο 1* θέση της μάρκας BabyCare, στην ελληνική αγορά εδώ και χρόνια, αποτελούν για τη ΜΕΓΑ τη μεγαλύτερη επιβράβευση, αφού προέρχονται από τους ίδιους τους καταναλωτές. Ευχαριστούμε θερμά τους καταναλωτές για την εμπιστοσύνη τους και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να σχεδιάζουμε καινοτόμα προϊόντα αξεπέραστης ποιότητας και βρεφικής φροντίδας, με ελληνική υπογραφή.

*Στοιχεία Nielsen: Babywipes, Total Greece, Volume market shares, 2014-2020