«My Greece» με τη Δέσποινα Βανδή: Σάββατο 6 και Κυριακή 7 Μαρτίου στις 18:40 στο MEGA

Η Δέσποινα Βανδή, έμπειρη «ξεναγός» στέλνει σε όλους μας την ίδια πρόσκληση… Ελάτε να ταξιδέψουμε στην Ελλάδα, μαζί!
4 Μαρτίου 2021 | 18:45

Ξεχωριστοί προορισμοί, μοναδικά τοπία, έθιμα και παραδόσεις αναλλοίωτα στο χρόνο, φιλόξενοι άνθρωποι, γεύσεις και συνταγές έρχονται στο «My Greece» κάθε Σάββατο και Κυριακή με ξεναγό την Δέσποινα Βανδή που μας προσκαλεί να γνωρίσουμε ξανά την Ελλάδα.

Μια απόδραση στην αγκαλιά της ελληνικής φύσης μας προσφέρει αυτό το σαββατοκύριακο η Δέσποινα Βανδή. Το Σάββατο 6 Μαρτίου το «My Greece» ανεβαίνει στο Μαίναλο και ξεδιπλώνει σε όλους εμάς τα στολίδια της ορεινής Αρκαδίας. Συνταξιδιώτης ο αγαπημένος ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου που αντλεί έμπνευση από τη φύση και μας αποκαλύπτει το ταλέντο του και στη μαγειρική, φτιάχνοντας «Καρμπονάρα Στάνκι», όπως την ονόμασε. Η Δέσποινα Βανδή μας προσκαλεί να βουτήξουμε μαζί τους στα παγωμένα και ορμητικά νερά του Λούσιου ποταμού, να περπατήσουμε διάσημα φαράγγια, να μάθουμε ιστορίες της Επανάστασης και με φόντο τα ιστορικά πέτρινα αρχοντικά να τους ακολουθήσουμε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση.

Την Κυριακή 7 Μαρτίου, η Δέσποινα Βανδή συνεχίζει το ταξίδι της με τον Γιάννη Στάνκογλου στην ορεινή Αρκαδία και μας προσφέρουν μαγευτικές εικόνες, απολαυστικές στιγμές και νόστιμες ιστορίες. Έχει φιόρδ η Αρκαδία; Τι είναι οι «κουραμπιέδες του άνδρα» που φτιάχνουν στη Δημητσάνα; Τι μουσική θέλει το αμπέλι για να καρποφορήσει; Και πώς είναι σήμερα το άντρο των Κολοκοτρωναίων; Οι απαντήσεις μας περιμένουν στο «My Greece» που και αυτό το σαββατοκύριακο γίνεται μια συναρπαστική περιήγηση γεμάτη εικόνες, χρώματα, γεύσεις και μυρωδιές από Ελλάδα.

Η Δέσποινα Βανδή, έμπειρη «ξεναγός» στέλνει σε όλους μας την ίδια πρόσκληση… Ελάτε να ταξιδέψουμε στην Ελλάδα, μαζί!

«MY GREECE» ΜΕ ΤΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 18:40 ΣΤΟ MEGA

Instagram: @mygreece.official

#MyGreeceMega

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΔΗΣ

EXECUTIVE PRODUCER: ΚΕΒΟΡΚ ΣΑΡΚΙΣΙΑΝ

PROJECT MANAGER: ΕΛΕΝΑ ΚΑΤΡΑΒΑ

ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΞΙΑ : ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΙΖΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΝΙΖΑΜΗΣ

ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ: BARKINGWELL MEDIA

Πρόσφατα Άρθρα
Ο καρκίνος είναι πλέον διαχειρίσιμος σε υψηλό ποσοστό 4 Φεβρουαρίου 2026, 11:36
Στην τελική ευθεία η απαγόρευση των social media για ανηλίκους στην Ελλάδα 4 Φεβρουαρίου 2026, 08:33
Ελλάδα: Θα απαγορευτούν τα social media για παιδιά κάτω των 15; 3 Φεβρουαρίου 2026, 18:28
Eξαφάνιση 16χρονης από τη Νέα Σμύρνη: Συναγερμός από το «Χαμόγελο του Παιδιού» 3 Φεβρουαρίου 2026, 08:24
Επίδομα παιδιού: Μέσα στον Φεβρουάριο ανοίγει η πλατφόρμα 1 Φεβρουαρίου 2026, 13:10
Καιρός: Ισχυρές βροχές από το βράδυ στη χώρα 31 Ιανουαρίου 2026, 17:38
Λόρα: Βρίσκεται στη Γερμανία από την πρώτη ημέρα της εξαφάνισής της 30 Ιανουαρίου 2026, 16:59
Σχολεία: Δεν θα προσμετρώνται απουσίες από ιογενείς λοιμώξεις του αναπνευστικού – Τα δικαιολογητικά 29 Ιανουαρίου 2026, 12:45
Καλλιθέα: Τι συνέβη στο νεογέννητο κοριτσάκι προτού αφήσει την τελευταία του πνοή; 29 Ιανουαρίου 2026, 10:02
Καιρός: Η κακοκαιρία Kristin χτυπά με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χαλάζι 29 Ιανουαρίου 2026, 08:29
Γρίπη: Διασωληνωμένο στη ΜΕΘ 4χρονο αγοράκι έπειτα από επιπλοκές 28 Ιανουαρίου 2026, 16:11
Καιρός: Έρχονται δύο κύματα κακοκαιρίας και κόκκινος συναγερμός για την Κρήτη 27 Ιανουαρίου 2026, 08:55
SOS για τη γρίπη: Βαριά συμπτώματα, που «ξαναφουντώνουν» 26 Ιανουαρίου 2026, 13:11
Σέρρες: Σε διαθεσιμότητα η καθηγήτρια που φίμωσε τον μαθητή 26 Ιανουαρίου 2026, 08:42
Καιρός: Νέα επιδείνωση με καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες – Συναγερμός στην Αττική 26 Ιανουαρίου 2026, 08:16
imommy.gr © 2026 - All Rights Reserved
Exit mobile version