Ο υψηλού κύρους γερμανικός οργανισμός Stiftung Warentest έχει ήδη βραβεύσει πέντε φορές την ασπίδα πρόσκρουσης των καθισμάτων αυτοκινήτου της σειράς CYBEX Pallas. Υπάρχουν άραγε περιθώρια περαιτέρω βελτίωσης αυτής της απόδοσης; Η CYBEX, ηγέτιδα εταιρεία παγκοσμίως στην ασφαλή μετακίνηση των παιδιών στο αυτοκίνητο, αποδέχθηκε την πρόκληση και παρουσιάζει το νέο CYBEX PALLAS G i-Size. Για κοντινές ή πιο μακρινές διαδρομές, για μικρά ή μεγαλύτερα παιδιά, το CYBEX PALLAS G i-Size παρέχει τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια και άνεση καθώς συντροφεύει το παιδί για πάνω από 10 χρόνια της ζωής του!

Ενσωματωμένη Ασπίδα Πρόσκρουσης
Το επαναστατικό CYBEX PALLAS G i-Size αναπτύχθηκε με βάση το ισχύον πρότυπο UNR129/03. Είναι το πρώτο κάθισμα i-Size με ασπίδα πρόσκρουσης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καθίσματα αυτοκινήτου διαφόρων ηλικιακών ομάδων. Η ασπίδα πρόσκρουσης του CYBEX PALLAS G i-Size δεν ασφαλίζεται με τη ζώνη ασφαλείας τριών σημείων του οχήματος, αλλά είναι ενσωματωμένη στο ίδιο το κάθισμα. Έτσι, η εγκατάσταση ή ρύθμισή της γίνεται με μερικά απλά βήματα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, περιορίζοντας τυχόν λάθη κατά την πρόσδεση του παιδιού.Η ασπίδα πρόσκρουσης συμβάλλει στη μείωση του κινδύνου τραυματισμού του αυχένα σε περίπτωση μετωπικής σύγκρουσης. Οι δυνάμεις που αναπτύσσονται σε μια πρόσκρουση κατανέμονται ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνειά της ασπίδας, ενώ το παιδί γέρνει προς τα εμπρός πάνω από την ασπίδα. Με αυτόν τον τρόπο, ο αυχένας του παιδιού προστατεύεται από την καταπόνηση.

Εύκολη εγκατάσταση και μετατροπή
Το CYBEX PALLAS G i-Size ασφαλίζεται στο όχημα με χρήση τόσο του ISOFIX όσο και του Top Tether. Πρόκειται για ένα παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου 2-σε-1, το οποίο μετατρέπεται από κάθισμα με ασπίδα πρόσκρουσης σε κάθισμα booster με ψηλή πλάτη. Αφού το παιδί φτάσει σε ύψος 105 εκ. ή βάρος 21 κιλών, η ασπίδα πρόσκρουσης μπορεί να αφαιρεθεί ώστε το κάθισμα να μετατραπεί σε κάθισμα booster με ψηλή πλάτη.

Σύστημα L.S.P. και εύκαμπτα πλαϊνά φτερά
Το CYBEX PALLAS G i-Size είναι εξοπλισμένο με ενσωματωμένο Σύστημα L.S.P. (Σύστημα Προστασίας από Πλευρική Σύγκρουση), το οποίο μειώνει την ισχύ πρόσκρουσης σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης κατά περίπου 20%. Το κάθισμα διαθέτει επίσης εύκαμπτα πλαϊνά προστατευτικά, τα οποία ενισχύουν την παρεχόμενη προστασία σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση στο παιδί.

Βελτιστοποιημένο μαξιλάρι καθίσματος
Το μαξιλάρι καθίσματος του PALLAS G i-SIZE έχει βελτιστοποιηθεί, έτσι ώστε το παιδί να μην γέρνει προς τα εμπρός, ακόμα κι όταν κοιμάται. Με την ασπίδα πρόσκρουσης, αυτό το κάθισμα αυτοκινήτου είναι κατάλληλο για παιδιά ύψους 76-105 εκ. και βάρους από 9 έως και 21 κιλά. Χωρίς την ασπίδα πρόσκρουσης, το κάθισμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παιδιά με μέγιστο ύψος 150 εκ. και μέγιστο βάρος τα 50 κιλά. Το κάθισμα είναι διαθέσιμο σε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα βρεφικών ειδών σε οκτώ διαφορετικά χρώματα.

Σχετικά με τη CYBEX
Η CYBEX ιδρύθηκε το 2005 στην Γερμανία και σήμερα αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως στον κλάδο της βρεφανάπτυξης. Η ολοκληρωμένη σειρά των προϊόντων της περιλαμβάνει: παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου, καρότσια και παιδικά έπιπλα. Στόχος της είναι όλα της τα προϊόντα να προσφέρουν ασφάλεια και λειτουργικότητα, ώστε να καλύπτουν τον τρόπο ζωής των σύγχρονων γονέων. Στον πυρήνα της CYBEX είναι «Η αρχή της καινοτομίας», που συνδυάζει τον λειτουργικό συνδυασμό με το σύγχρονο design, την ασφάλεια και την κορυφαία ποιότητα. Φέτος, η CYBEX καινοτομεί για μια ακόμα φορά αποδεικνύοντας την ικανότητά της να δημιουργεί επαναστατικά και «έξυπνα» προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα, ώστε να διευκολύνουν και να κάνουν πιο ευχάριστη την καθημερινότητα των γονέων.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα στο site