Rustic τάση και στο παιδικό δωμάτιο

Τι θα χρειαστείτε για μια πετυχημένη rustic διακόσμηση στο παιδικό δωμάτιο;
10 Μαρτίου 2021 | 07:00

Το rustic αποτελεί την τελευταία διακοσμητική τάση, ακόμα και στο παιδικό δωμάτιο, αφού χαρίζει το άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα από τον συνδυασμό της γλυκιάς απλότητας με το κλασικό στυλ. Για να το δημιουργήσετε επιλέξτε αντικείμενα με μεταλλικές και χάλκινες λεπτομέρειες. Ειδικότερα..

Flannel

Τίποτα δεν προκαλεί την αίσθηση της ζεστασιάς και της άνεσης όσο το ριγέ flannel.

Το flannel μπορεί να είναι το ιδανικό μοτίβο είτε για το στρωματάκι της κούνιας είτε για το κρεβάτι σε μεγαλύτερα παιδιά. Οι πιο ουδέτεροι τόνοι περιλαμβάνουν το γκρι με το άσπρο αλλά ανάλογα με τα γούστα σας, μπορείτε να δοκιμάσετε και άλλους συνδυασμούς.

Ξύλινες λεπτομέρειες

Είτε πρόκειται για το κρεβάτι είτε για την κούνια του ή ακόμα και για κάποιο άλλο έπιπλο ή διακοσμητικό αξεσουάρ, μπορείτε να προσθέσετε ξύλινες λεπτομέρειες που θα κάνουν τον χώρο πιο ζεστό και θα αποπνέουν έναν rustic αέρα.

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μικρούς πίνακες, όπου το παιδί θα μπορεί να ζωγραφίσει και να παίξει με κιμωλία.

Αναμνήσεις επί τοίχου

Τραβήξτε μια φωτογραφία και μετατρέψτε τη σε έργο τέχνης που μπορείτε να κρεμάσετε σε κάποιον από τους τοίχους. Επιλέξτε μια από τις πιο αγαπημένες σας οικογενειακές φωτογραφίες και αφού την βάλετε σε ένα κάδρο, δοκιμάστε διαφορετικές θέσεις στον τοίχο πριν να καταλήξετε.

Εάν το παιδί έχει ξεκινήσει να ζωγραφίζει, τότε μπορείτε να βάλετε μια δική του ζωγραφιά μέσα στο κάδρο και να.. αναδείξετε την τέχνη του.

Θαμπό φως

Ένας από τους πιο κοινούς φόβους για τα παιδιά νεαρής ηλικίας είναι το σκοτάδι και για αυτό μπορεί να χρειαστούν ένα φωτάκι νυχτός. Μπορείτε να βάλετε σε ένα σημείο, που θα μπορεί να φτάσει το διακόπτη και όχι την λάμπα, ένα λιτό φωτιστικό που θα περιλαμβάνει απλές χάλκινες λεπτομέρειες και την λάμπα.

Έτσι θα προσδώσετε ένα rustic τόνο στο δωμάτιό του ενώ ταυτόχρονα θα είναι και λειτουργικό.

imommy.gr © 2024 - All Rights Reserved
Exit mobile version