Η εκτύπωση αποτελεί συχνά κάτι που οι περισσότεροι παραβλέπουν… μέχρι να τη χρειαστούν. Για εσένα που βρίσκεσαι μάλιστα στο σπίτι και άρα μακριά από την άνεση -και τους εκτυπωτές- του γραφείου, η απουσία εκτυπωτή μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα -ένα εισιτήριο, ένας λογαριασμός, μια ταυτότητα, ποτέ δεν ξέρεις τι θα χρειαστεί να έχεις σε φυσική μορφή στα χέρια σου. Επειδή των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, τι θα ‘λεγες να βλέπαμε τα καλύτερα μοντέλα εκτυπωτών για οικιακή χρήση έτσι ώστε να είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος;

HP DeskJet 2320

Οικονομικό και λειτουργικό, το πολυμηχάνημα DeskJet 2320 της HP είναι ιδανικό για κάθε σπίτι. Με ελάχιστο κόστος θα κάνεις δικιά σου μία καλαίσθητη 3-σε-1 συσκευή που θα εκτυπώσει, θα σαρώσει και θα αντιγράψει έγγραφα, εργασίες, αποδείξεις και φωτογραφίες καλύπτοντάς σε απόλυτα (εκτυπώνει έως και 7,5 σελίδες το λεπτό με μηνιαίο κύκλο 1.000 σελίδων). Χρησιμοποίησε την εφαρμογή HP Smart και ρύθμισε το πολυμηχάνημα μέσα σε δευτερόλεπτα. Σύνδεσέ το με τον υπολογιστή σου μέσω USB και όταν έρθει η ώρα, άλλαξε μελάνια με μία κίνηση, εύκολα, γρήγορα και χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Epson EcoTank L3160

Συμπαγές σε μέγεθος αλλά ενσωματώνοντας άκρως εντυπωσιακές λειτουργίες, το πολυμηχάνημα EcoTank L3160 της Epson είναι ό,τι χρειάζεσαι για το σπίτι. Μία συσκευή 3-σε-1 αφού εκτυπώνει, σαρώνει και αντιγράφει, θα σε καλύψει απόλυτα σε όλο το φάσμα της καθημερινότητάς σου. Η υποστήριξη Wi-Fi και Wi-Fi Direct θα σου επιτρέψει να εκτυπώσεις απ’ όπου θες, ακόμα και από το smartphone ή το tablet σου χρησιμοποιώντας το app Epson iPrint. Το EcoTank L3160 χρησιμοποιεί μάλιστα υψηλής χωρητικότητας δοχεία, έτσι ώστε να μη χρειάζεται να αλλάζεις διαρκώς φύσιγγες μελανιών.

HP LaserJet Pro M404DN

Αν και ο LaserJet Pro M404DN προορίζεται κυρίως για επαγγελματική χρήση, αποτελεί εξαιρετική περίπτωση και για εκείνους που εργάζονται κατά κύριο λόγο από το σπίτι, έχοντας αυξημένες ανάγκες εκτύπωσης. Ελεύθεροι επαγγελματίες, καθηγητές και δάσκαλοι και φοιτητές μπορούν να εκμεταλλευτούν τη σπουδαία ταχύτητα και τις χρήσιμες λειτουργίες (όπως π.χ. εκτύπωση διπλής όψης, σύνδεση Ethernet κ.α.) του εν λόγω ασπρόμαυρου εκτυπωτή, εξοικονομώντας χρήματα σε βάθος χρόνου χάρη στη laser τεχνολογία του. Είναι συμβατός με Apple AirPrint, ePrint και Google Cloud Print.

Xerox B210V DNI

Αποδοτικός και συνάμα συμπαγής, έτσι ώστε να υλοποιεί κάθε σου ιδέα χωρίς να καταλαμβάνει πολύτιμο χώρο, ο B210V DNI της Xerox είναι ένας εξαιρετικός εκτυπωτής. Οικονομικά προσιτός, διαθέτει εκτύπωση διπλής όψης για οικονομικότερη λειτουργία. Είναι σε θέση να προσφέρει ταχύτητες που φτάνουν και τις 30 σελίδες/λεπτό ενώ με μηνιαίο κύκλο εργασιών 30.000 σελίδων, δε θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Υποστηρίζει συνδέσεις μέσω USB, Ethernet αλλά και Wi-Fi ενώ είναι συμβατός με Apple AirPrint, Google Cloud Print και Mopria για ακόμα μεγαλύτερη άνεση.

Epson EcoTank L3111

Εξασφάλισε οικονομικές εκτυπώσεις -και όχι μόνο- από το σπίτι χάρη στο πολυμηχάνημα EcoTank L3111 της Epson. Διαθέτει βελτιωμένο σύστημα αναπλήρωσης μελανιού με φιαλίδια για να ξεχάσεις μια για πάντα τις διαρροές. Η δε τεχνολογία Micro Piezo της Epson εξασφαλίζουν γρήγορο στέγνωμα και εκπληκτική ποιότητα χρωμάτων χωρίς μουτζούρες. Εκμεταλλεύσου το 100% της κάθε σελίδας για οικονομικότερη λειτουργία και κάνε τη δουλειά σου ακόμα πιο έξυπνα. Το 3-σε-1 πολυμηχάνημα της Epson προσφέρει ακόμα δυνατότητες σάρωσης και αντιγραφής ενώ συνδέεται με υπολογιστές στη στιγμή μέσω θύρας USB.

HP SmartTank 519

Εξασφάλισε κορυφαία απόδοση με το πολυμηχάνημα SmartTank 519. Η HP το έχει εξοπλίσει με ένα πρωτοποριακό σύστημα δοχείων μελάνης τα οποία μπορείς να αναπληρώσεις εύκολα και άνετα χωρίς διαρροές όταν σου «δώσει σήμα» ο αισθητήρας που παρακολουθεί τη στάθμη τους. Κάθε γέμιση θα σε καλύψει για 8.000 έγχρωμες ή 18.000 ασπρόμαυρες σελίδες ενώ εσύ θα είσαι σε θέση να εκτυπώνεις απ’ ευθείας από τη mobile συσκευή σου μέσω dual-band Wi-Fi. Το σύστημα Smart Tasks θα σου επιτρέψει να κερδίσεις χρόνο σε καθημερινή βάση με τις λεπτομέρειες σε κόκκινο χρώμα να μετατρέπουν το πολυμηχάνημα της HP στην ατραξιόν του χώρου σου.

Epson EcoTank L3151

Με το EcoTank L3151 η Epson εστίασε στη λειτουργικότητα και τη φιλικότητα προς τον χρήστη. Το αποτέλεσμα; Μία πολυσύνθετη συσκευή που θα σου επιτρέψει να κάνεις αυτό που θες εύκολα και γρήγορα. Διαθέτει συμπαγή σχεδιασμό και τεχνολογίες Wi-Fi και Wi-Fi Direct για να εκτυπώνεις απ’ όπου θες χωρίς να μπλέκεις με καλώδια. Το σύστημα αναπλήρωσης μελανιού με τα βελτιωμένα φιαλίδια, βάζει τέλος στις διαρροές κάνοντας τη διαδικασία της αλλαγής απλούστερη από ποτέ. Εκμεταλλεύσου το 100% της κάθε σελίδας και μείωσε σημαντικά το κόστος των εκτυπώσεων σου, ό,τι κι αν περιλαμβάνουν αυτές.

HP DeskJet 6075

Εύχρηστο, λειτουργικό και εξαιρετικά προσιτό, το πολυμηχάνημα DeskJet 6075 της HP είναι κατάλληλο για οικιακή χρήση. Θα σου προσφέρει μία ευρεία γκάμα λειτουργιών έτσι ώστε να εκτυπώσεις, να σαρώσεις και να αντιγράψεις τα έγγραφα και τις φωτογραφίες που επιθυμείς χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Συνδέσου μέσω USB, Bluetooth και Wi-Fi από desktop, laptop, smartphone και tablet, εκμεταλλεύσου την εφαρμογή HP Smart και κάνε τη ζωή σου ευκολότερη. Το self-healing Wi-Fi θα αναλάβει να επιδιορθώσει αυτόματα τυχόν θέματα συνδεσιμότητας προκειμένου εσύ να ασχολείσαι με τις εκτυπώσεις σου και μόνο.

Lexmark C3224dw

Μικρών διαστάσεων για να χωρά παντού, ο εκτυπωτής Lexmark C3224dw θα σου χαρίσει ποιοτικές, έγχρωμες εκτυπώσεις στο σπίτι. Υποστηρίζει συνδέσεις Ethernet, USB και Wi-Fi έτσι ώστε να μπορείς να στέλνεις έγγραφα και φωτογραφίες χωρίς κανένα πρόβλημα, ακόμα κι από την άνεση του καναπέ σου. Η ταχύτητα των 22 σελίδων/λεπτό εξασφαλίζει ταχύτητα στις εκτυπώσεις σου ενώ η μνήμη των 256 MB και ο επεξεργαστής στο 1 GHz θα διαχειριστούν με άνεση τις απαιτήσεις μιας ολόκληρης οικογένειας -ακόμα κι όταν τα μέλη της θέλουν να εκτυπώσουν την ίδια στιγμή! Για ακόμα πιο οικονομικά αποτελέσματα μάλιστα μπορείς να επιλέξεις εκτύπωση διπλής όψης.

HP DeskJet 4120

Το DeskJet 4120 είναι ένα πολυμηχάνημα που θα σου προσφέρει όλα όσα χρειάζεσαι σε καθημερινή βάση. Διαθέτει αυτόματο τροφοδότη 35 σελίδων για να εκτυπώσεις, να σαρώσεις και να αντιγράψεις έγγραφα εύκολα και γρήγορα. Διαθέτει πλήρες προφίλ συνδεσιμότητας υποστηρίζοντας Wi-Fi, Bluetooth και USB, κάτι που θα σου επιτρέψει να εκτυπώσεις τα έγγραφα που χρειάζεσαι εύκολα και γρήγορα, ακόμα και από το κινητό σου τηλέφωνο, γλιτώνοντας χρόνο -σε αυτό βοηθά και η ταχύτητα των 8,5 και 5,5 σελίδων/λεπτό σε ασπρόμαυρη και έγχρωμη εκτύπωση. Η εφαρμογή HP Smart θα διευκολύνει, τέλος, τη ζωή σου καθοδηγώντας σε βήμα προς βήμα, ό,τι κι αν κάνεις.