Τα νύχια «Aurora» είναι η τελευταία τάση μανικιούρ από τη Νότια Κορέα, εμπνευσμένη από το Aurora Borealis ή το Northern Lights.

Το hashtag # 오로라 네일 – «Aurora nail» γραμμένο στο σενάριο Hangul της Κορέας – επισυνάπτεται σε περισσότερες από 140.000 αναρτήσεις στο Instagram, με την αγγλική έκδοση, #AuroraNails, σε σχεδόν 70.000.

Η ιριδίζουσα εμφάνιση, που θυμίζει κοχύλια και ουρά γοργόνας από παραμύθια όσο και την πιο εντυπωσιακή παράσταση φωτός του ουρανού, μπορεί να επιτευχθεί με ειδικά δημιουργημένα τζελ Aurora, τα οποία συνιστώνται μόνο για χρήση από επαγγελματίες, αλλά υπάρχουν πολλά καθαρά, ιριδίζοντα νύχια σε στιλβωτικές αποχρώσεις που μπορείτε να αποκτήσετε.

Το συγκεκριμένο μανικιούρ είναι ιδιαίτερα μαγευτικό χάρη στο λαμπερό του φινίρισμα, το οποίο αλλάζει χρώματα καθώς τα δάχτυλα κινούνται και δημιουργεί ένα φουτουριστικό αποτέλεσμα στην κάμερα.

 

 

 

Είναι επίσης μια εύκολη τάση νυχιών για να αποκτήσετε, γιατί το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα βερνίκι με ιδιότητες που αντανακλούν το φως. Εμπνευστείτε από το Instagram και χρησιμοποιήστε τα glossy βερνίκια για να δοκιμάσετε την πιο φρέσκια τάση μανικιούρ της άνοιξης.