Καλεσμένη στην εκπομπή «ΦλΕΡΤ» βρέθηκε η αγαπημένη ηθοποιός  Μαρία Τζομπανάκη και μεταξύ άλλων μίλησε στη Νάντια Κοντογεώργη για τη χαρά που βιώνει η οικογένεια της.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στον γιο της, Ορφέα Αυγουστίδη, ο οποίος τους επόμενους μήνες θα υποδεχτεί στον κόσμο το πρώτο του παιδί.

«Τώρα ο Ορφέας θα γίνει και πατέρας. Μου λένε όλοι, «α θα γίνεις γιαγιά» και «τι ωραίο πράγμα», «καμάρι»… Λέω ναι, χαίρομαι πάρα πολύ. Πιο πολύ όμως χαίρομαι που ο γιος μου θα γίνει πατέρας. Που θα μπει μέσα σε αυτό τον εκλεκτό κύκλο των ανθρώπων που θα υποφέρουν όλη τους τη ζωή, μέχρι να φύγουν από αυτήν, από αγάπη. Γιατί η μάνα και ο πατέρας αγαπάνε βαθιά.

Ταυτόχρονα, με απασχολεί που θα μεγαλώσει αυτό το παιδί. Εγώ δεν μπορώ να είμαι σε όλη του την ζωή δίπλα. Ούτε καν στη ζωή του παιδιού μου δεν θα μπορώ γιατί φεύγουν οι παλαιότεροι και έρχονται οι νεότεροι. Με απασχολεί δηλαδή πάρα πολύ το μέλλον του κόσμου», εξομολογήθηκε.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε η Μαρία Τζομπανάκη:

 

Τις ομορφότερες στιγμές της προσωπικής του ζωής διανύει ο γνωστός ηθοποιός Ορφέας Αυγουστίδης, αφού η σύντροφός του Γεωργία είναι έγκυος και έτσι ο γνωστός ηθοποιός θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά.

Το ζευγάρι κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο ημητέρα του Ορφέα Αυγουστίδη, η ηθοποιός Μαρία Τζομπανάκη, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της επιβεβαίωσε το χαρμόσυνο γεγονός.

«Με το που έμαθα την είδηση πως ο Ορφέας και η υπέροχη σύντροφός του, Γεωργία, θα αποκτήσουν παιδί, μίλησα μαζί της και την άκουσα πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Η ίδια μου αποκάλυψε πως το μωρό είναι αγόρι και πως θα γεννηθεί αρχές Απριλίου.

«Επειδή ξέρω πως γράφει υπέροχα, της ζήτησα να σημειώσει σε μερικές γραμμές κάποια από τα συναισθήματα της για το αγοράκι που έρχεται να πλουτίσει τη ζωή μας», ανέφερε μεταξύ άλλων η Μαρία Τζομπανάκη.