Με τις ανοιξιάτικες λιακάδες να γίνονται όλο και πιο λαχταριστές, τίποτα δεν μπορεί να φωτίσει την καθημερινότητα με το μωράκι σας όσο οι βόλτες στον ήλιο: Τα διάπλατα ανοιγμένα ματάκια του, που προσπαθούν να «ρουφήξουν» όσο περισσότερες πληροφορίες και ομορφιά μπορούν να βρουν, είναι το σπουδαιότερο θέαμα που έχετε δει στη ζωή σας. Κι όλες αυτές οι κοινές σας περιπέτειες μπορούν να γίνουν ακόμη πιο απολαυστικές, αν εξοπλιστείτε με ένα καρότσι που θα σας κάνει να αισθάνεστε σιγουριά, κρατώντας το μικρούλι σας ασφαλές και χαρούμενο. Για παράδειγμα, το Stokke® Xplory® X διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για να πάτε όπου θέλετε, φροντίζει να είστε όσο το δυνατόν πιο κοντά του σε ολόκληρη τη διαδρομή, ενώ παράλληλα διατηρεί το μωρό σας άνετο και ζεστό – και «μεταμορφώνεται» για να εξυπηρετήσει τις νέες ανάγκες του καθώς μεγαλώνει.

Ετοιμοι για βόλτα!

Για τον καθένα υπάρχει μια μοναδική απόχρωση που εκφράζει εμβληματικά το προσωπικό του στυλ. Γι’ αυτό η συλλογή της Stokke® προσφέρει πολλές επιλογές, από φωτεινά και τολμηρά έως κλασικά και κομψά χρώματα. Εσείς ποιο θα επιλέξετε;

Μοναδικός σχεδιασμός που σας φέρνει πιο κοντά

Το Stokke® Xplory® X δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από την ασφάλεια, την ποιότητα και το στυλ! Με premium λεπτομέρειες, το Stokke® Xplory® X φέρνει πιο κοντά το μωρό σας στη σύνδεση που χρειάζεται. Το προστατευτικό και με άνετη επένδυση κάθισμα με θέση ενεργή, ανάπαυσης και ύπνου χαρίζει στο μωρό την απόλυτη εμπειρία βόλτας όταν βρίσκεστε έξω. Ο πρωτοποριακός σκανδιναβικός σχεδιασμός καθιστά το Stokke® Xplory® X απλό στον χειρισμό και ιδιαίτερα ευέλικτο. Το πορτ μπεμπέ και το κάθισμα αυτοκινήτου το καθιστούν ιδανικό για χρήση από τις πρώτες του μέρες μέχρι τη στιγμή που δεν θα το χρειάζεται.

Τα χαρακτηριστικά που θα σας κερδίσουν

  • Ασφαλές, άνετο, προστατευτικό κάθισμα με διαθέσιμες επιλογές μαύρης ή καφέ δερμάτινης λαβής και εξαιρετικά μαλακή εσωτερική επένδυση.
  • Σούπερ μαλακό και αδιάβροχο ύφασμα, χωρίς PFC και με προστασία UPF 50+ από τον ήλιο.
  • Με πολυτελή, ανθεκτικό στις γρατζουνιές ματ σκελετό, που περιλαμβάνει μεγάλη, αποσπώμενη τσάντα για ψώνια.
  • Το προστατευτικό πορτ μπεμπέ προσφέρει στο νεογέννητο ένα άνετο μέρος για να ξεκουραστεί και να κοιμηθεί.
  • Η τσάντα αλλαξιέρα, ο υπνόσακος, το κάλυμμα για τον ήλιο, το αδιάβροχο κάλυμμα βροχής και το κάλυμμα για σκιά σας επιτρέπουν να απολαύσετε τις βόλτες σας κάθε εποχή.

Το Stokke® Xplory® X με μια ματιά

  • Ρυθμιζόμενο ύψος καθίσματος, που ταιριάζει στο ύψος σας.
  • Το συνοδεύει από νεογέννητο μέχρι και τα 22 κιλά.
  • Με ρυθμιζόμενο υποπόδιο που στηρίζει τα μικρά του ποδαράκια, καθώς αναπτύσσονται.
  • Προστατευτικό κάθισμα καροτσιού, πορτ μπεμπέ και κάθισμα αυτοκινήτου που προσφέρει άνεση στο μωρό.
  • Δοκιμασμένο για την ασφάλεια και την ποιότητά του.
  • Εύκολο στον χειρισμό με περιστρεφόμενους τροχούς 360°.