Η άνοιξη είναι η καλύτερη ευκαιρία για να ανανεωθούμε, ανανεώνοντας φυσικά και τους χώρους μας, στους οποίους τείνουμε να περνάμε πλέον το μεγαλύτερο μέρος της μέρας μας. Φυσικά, σε αυτούς τους χώρους συγκαταλέγεται και το παιδικό δωμάτιο, καθώς όπως οι ενήλικες έτσι και τα παιδιά χρειάζονται ανανέωση.

Τα βήματα του boho στυλ

Για να καταφέρετε το boho στυλ, μπορείτε να επιλέξετε πιο ουδέτερα χρώματα στους τοίχους που προσδίδουν ηρεμία στο χώρο και βοηθούν το παιδί να χαλαρώσει. Διαφορετικά, μπορείτε να δοκιμάσετε πιο ήπια χρώματα, όπως την απόχρωση της μέντας.

Μπορείτε να διατηρήσετε τους τοίχους «γυμνούς» για ένα πιο μίνιμαλ αποτέλεσμα.

Εκτός από τα έπιπλα στο δωμάτιό του, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μεγαλύτερα λούτρινα αρκουδάκια, με τα οποία το παιδί μπορεί να παίζει στον ελεύθερό του χρόνο. Όταν τα αφήνει, μπορεί να τα τακτοποιεί σε μια γωνία, λειτουργώντας για μερικές ώρες ακόμα και ως διακόσμηση.

Boho σκηνή

Από το δωμάτιό του φυσικά, δεν μπορεί να λείπει μια boho σκηνή στην οποία μπορεί να μπαίνει για να παίζει, να διαβάζει ή και να χαλαρώνει πριν να κάνει το μπάνιο του και τελικά να αποκοιμηθεί.

Εσωτερικά της σκηνής σας μπορείτε να βάλετε φωτάκια για δώσετε ένα διαφορετικό τόνο στην ατμόσφαιρα, τα οποία μπορεί να διατηρεί αναμμένα το βράδυ, έως ότου να ξεπεράσει τον φόβο του για το σκοτάδι.