Παιχνίδι ή βιβλίο; Λαμπάδα με τον αγαπημένο τους ήρωα ή χειροποίητη; Παπούτσια ή ρούχα; Και κυρίως, με τι προϋπολογισμό; Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, νονοί και νονές γεμίζουμε διλήμματα καθώς αναζητούμε το τέλειο δώρο για το βαφτιστήρι μας. Όμως τα πράγματα είναι πιο απλά από ό,τι νομίζουμε. Φτάνει να προσέξουμε εκείνα που έχουν στ’ αλήθεια σημασία.

Λογαριάστε τον ξενοδόχο

Αλήθεια, γιατί να μην ρωτήσετε τον άμεσα ενδιαφερόμενο τι δώρο θα ήθελε για το φετινό του Πάσχα; Κι αν ανησυχείτε ότι η απάντηση του πνευματικού σας παιδιού μπορεί να περιλαμβάνει από ένα σπιρτόκουτο μέχρι ταξίδι στο φεγγάρι, θέστε τα καυτά ερωτήματα απ’ ευθείας στους κουμπάρους σας. Εκείνοι σίγουρα γνωρίζουν και τι θα προτιμούσε και, κυρίως, τι πραγματικά χρειάζεται.

Βάλτε μια προσωπική νότα

Όσο όμορφες κι αν είναι οι έτοιμες επιλογές, ειδικά αν το βαφτιστήρι σας δεν είναι πλέον και τόσο μικρό, πάντα τα δώρα που ξεχωρίζουν είναι εκείνα που έχουν κι ένα κομμάτι από την ψυχή σας. Γιατί να μην φτιάξετε μόνοι σας φέτος τη λαμπάδα του; Ή αν δεν νιώθετε ότι η χειροτεχνία είναι το φόρτε σας, γιατί να μην προσθέσετε και χειροποίητα γλυκά στο κλασικό combo τσουρέκι-σοκολατένιο αυγό που παραλαμβάνει κάθε Μεγάλη Εβδομάδα;

Εμπιστευτείτε την παράδοση

Αν θέλετε τη γνώμη μας, όσο δημιουργική και αν είναι η φαντασία σας, τα πασχαλινά δώρα ταυτίζονται συνήθως με πολύ συγκεκριμένα πράγματα: Λαμπάδα, τσουρέκι και καινούργια παιδικά sneakers. Κι αυτό εκτός των άλλων σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα αυτά περιμένει να βρει και το βαφτιστήρι σας. Όσο και αν εκτιμήσει ένα δώρο που φωνάζει «νονά», η απουσία των πατροπαράδοτων επιλογών μπορεί να οδηγήσει σε αχρείαστα δράματα.

Αντί να κάνετε εκπτώσεις, ψάξτε για εκπτώσεις

Ναι, όση χαρά και αν αισθανόμαστε καθώς επιλέγουμε το τέλειο δώρο, πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μας θα «τρέχει» το οικογενειακό… ισοζύγιο πληρωμών. Δεν χρειάζεται ούτε να κάνετε περικοπές στα δώρα του πνευματικού μας παιδιού, ούτε να δείτε τον μηνιαίο μας προϋπολογισμό να εξανεμίζεται. Αντί να κάνετε εκπτώσεις στα δώρα σας, μπορείτε να επιλέξετε δώρα που να βρίσκονται σε έκπτωση.

Για παράδειγμα, αν διαλέξετε για τις αγορές σας τα INTERSPORT, εκτός των μεγάλων εκπτώσεων που θα συναντήσετε οποιαδήποτε μέρα του χρόνου, θα βρείτε και μοναδικές πασχαλινές προσφορές. Έτσι, μπορείτε να προσφέρετε στο βαφτιστήρι σας τα πιο cool παιδικά Reebok sneakers έναντι μόλις €24,99 τόσο στα καταστήματα όσο και στο e-shop της INTERSPORT.

Κι όσο για την παράδοση που προστάζει ότι πρέπει να προσφέρουμε από ένα δώρο σε κάθε νεαρό μέλος της οικογένειας των κουμπάρων μας; Μπορεί κι εκείνη να ικανοποιηθεί πλήρως, αφού ειδικά για τις ημέρες του Πάσχα στα INTERSPORT μπορούμε να αγοράσουμε στιλάτα παιδικά, αλλά και ανδρικά T-shirt adidas μέσα από μια μοναδική προσφορά 2+1 Δώρο. Η προσφορά ισχύει μέχρι και τις 3 Μαΐου, τόσο για τα φυσικά καταστήματα όσο και για το e-shop, με τη διαφορά ότι στη δεύτερη περίπτωση θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τα εκπτωτικά κουπόνια “easterkids” για τα παιδικά adidas T-shirts και “easter” για τα ανδρικά.

Ανακαλύψτε όλα τα πασχαλινά δώρα στο www.intersport.gr