Όλοι γνωρίζουν πλέον ότι το φαινόμενο που απασχολεί 8 στις 10 γυναίκες, ακόμα και τις πιο λεπτές, ουσιαστικά εξασθενεί όταν μειώνουμε σημαντικά το ποσοστό λίπους στο σώμα.

Πιο συγκεκριμένα, το αποτέλεσμα εξαρτάται κατά 60% – 70% στη σωστή διατροφή με χαμηλά λιπαρά και 40% – 30% στην αερόβια άσκηση.

Χρειάζεται σύστημα, συνέπεια και αρκετός χρόνος, αν όχι να την εξαφανίσουμε τουλάχιστον να τη μειώσουμε τόσο ώστε να μην είναι ορατή.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν πέντε κόλπα για να την αντιμετωπίσουμε και να δούμε γρήγορα και ορατά αποτελέσματα μέσα σε λίγες μέρες.

Η αισθητικός Μαίρη Φιλιππαίου από το πλατό του «Πάμε Δανάη!» προτείνει εναλλακτικούς τρόπους για να απομακρύνουμε τις τοξίνες και το λίπος στην κοιλιά.

Με τον πρωτοποριακό τρόπο εφαρμογής των κοχυλιών στο σημείο της κοιλιάς αλλά στα σημεία που έχουμε συσσωρευμένο λίπος μπορούμε να δούμε άμεσα αποτελέσματα.

Έλαιο κανέλας για να φύγουν οι τοξίνες, και έλαιο με καυτερή πιπεριά για τα σημεία της κυτταρίτιδας είναι η ιδανική λύση για καθημερινή περιποίηση.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο: