Μύκονος ή Σαντορίνη; Για να είμαστε ειλικρινείς, μετά από τόσο καιρό εγκλεισμού, ακόμη και η Βραυρώνα έχει αρχίσει να φαντάζει εξωτική. Εξάλλου, όπου κι αν καταλήξουν οι βαλίτσες, οι γιγαντιαίοι φουσκωτοί μονόκεροι (αν έχετε κόρη, ξέρετε) και τα κουβαδάκια των παιδιών μας, αυτό που πραγματικά έχουμε ανάγκη αυτή τη στιγμή είναι ένας καλοκαιρινός αέρας ανανέωσης. Μέχρι να (υπερ)φορτώσουμε το αυτοκίνητό μας, γιατί να μην ξεκινήσουμε προσθέτοντας καλοκαιρινές πινελιές στο σαλόνι μας;

Ή και στο παιδικό δωμάτιο, και την τραπεζαρία, και την κουζίνα… Δεν θα τα χαλάσουμε εκεί.

Καλοκαίρι σημαίνει άνεση

Για την απόλυτη αίσθηση θερινής χαλάρωσης, είναι επιβεβλημένο να ξεκινήσετε επιλέγοντας τις πιο ευχάριστες υφές. Ανάλαφρα υφάσματα από οργανικό βαμβάκι, φίνο βαμβακερό σατέν και μαλακό βαμβακοσατέν 300 κλωστών, σαν αυτά που συναντάμε στη νέα συλλογή NEF-NEF Homeware Spring Summer 2021, θα μας προσφέρουν τον δροσερό και ποιοτικό ύπνο που έχουμε ανάγκη. Και ταυτόχρονα, τα sustainable υφάσματα της νέας σειράς Organic θα ανανεώσουν το σπίτι μας χωρίς να επιβαρύνουν το περιβάλλον.

Κυκλαδίτικος αέρας – χωρίς τα μελτέμια

Φυσικά, απαλά και ανεπιτήδευτα, τα boho μοτίβα και χρώματα μπορούν να κάνουν το σπίτι μας να θυμίζει κάτι από Αιγαίο. Η ξενοιασιά των διακοπών στο νησί γίνεται κομμάτι της καθημερινότητας στην πόλη και μας παρηγορεί μέχρι να δηλώσουμε τις μέρες της άδειας.

Λιλιπούτειοι πειρατές

Θάλασσα, άνεση και φαντασία: Τρία στοιχεία που μπορούν να βρουν τη θέση τους σε κάθε παιδικό ή βρεφικό δωμάτιο – και με το παραπάνω. Τα λευκά είδη της νέας συλλογής της NEF-NEF αντλούν την έμπνευσή τους από τους παραμυθένιους ταραξίες του καλοκαιριού, τους πειρατές, και ωθούν τα μικρά μας σε ατέλειωτο παιχνίδι.

Χρώματα του ήλιου…

Μερικές κίτρινες πινελιές προσθέτουν αυτομάτως «φως» σε κάθε χώρο του σπιτιού – ακόμη και αν περιορίζονται στις νέες μας, πολυτελείς πετσέτες μπάνιου. Για ακόμη περισσότερη λάμψη, τολμήστε την προσθήκη του φωτεινότερου χρώματος και στην κρεβατοκάμαρα. Η ανεβασμένη διάθεση είναι εγγυημένη.

…ή της θάλασσας

Μπλε και λευκό: Τα αιώνια χρώματα του ελληνικού καλοκαιριού ξεκουράζουν το μάτι – και την ψυχή μας. Για αυτό και η συλλογή Blu της NEF-NEF έχει γίνει τόσο δημοφιλής. Ολόκληρη η παλέτα του μπλε «δένει» αρμονικά με το λευκό και αναδεικνύει κάθε γωνιά του σπιτιού μας.

Φυσικά υλικά

Ψάθινα πλεκτά καλάθια, σκαμπο και διακοσμητικά, φέρνουν το «έξω» εντός των… τειχών. Μια ζεστή και ανέμελη νότα, εξάλλου, ποτέ δεν έβλαψε κανέναν χώρο.

Άρωμα Μεσογείου

Όλες μας οι αισθήσεις μπορούν – και πρέπει – να απολαμβάνουν τη νέα μας διακόσμηση. Τα αρωματικά κεριά της νέας συλλογής NEF-NEF Homeware Spring Summer 2021 μας οδηγούν σε ένα ταξίδι αναμνήσεων και αρωμάτων και μας χαρίζουν χαλάρωση.

Ανακαλύψτε ολόκληρη τη συλλογή NEF-NEF Homeware Spring Summer 2021 εδώ.