Οι ημέρες έχουν γίνει μεγαλύτερες, η θερμοκρασία έχει ανέβει και προσπαθούμε να βρούμε τρόπους να απολαύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο (και πάντα με ασφάλεια) τον ανοιξιάτικο καιρό. Δεδομένου ότι η άνοιξη φέρνει μαζί της και έναν αέρα ανανέωσης, εμείς συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τα makeup tips που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε το απόλυτο μακιγιάζ της εποχής.

Πώς θα κάνετε το απόλυτο μακιγιάζ της άνοιξης

*Καθαρίστε το πρόσωπό σας και απλώστε μια αντηλιακή κρέμα που ταιριάζει στον τύπο της επιδερμίδας σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια αντηλιακή κρέμα με χρώμα.

*Αφού απορροφηθεί η αντηλιακή, απλώστε κονσίλερ στις ατέλειες του δέρματός σας, π.χ. σε σημάδια ή σπυράκια, και κάτω από τα μάτια σας. Για να απλώσετε το κονσίλερ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ειδικό σφουγγαράκι ή τα δάχτυλά σας. Στόχος σας είναι το προϊόν να «γίνει ένα» με το φυσικό χρώμα της επιδερμίδας σας. Αν χρειάζεστε έξτρα κάλυψη απλώστε μια ΒΒ κρέμα ή ένα foundation με λεπτόρρευστη υφή.

*Απλώστε ένα κρεμώδες ρουζ ψηλά στα μάγουλά σας. Μάλιστα, αντί για ρουζ μπορείτε να εφαρμόσετε λίγο κρεμώδες κραγιόν.

*Με ένα μεγάλο πινέλο απλώστε λίγη πούδρα τερακότα στο κόκαλο των ζυγωματικών και στο κόκαλο της μύτης για να χαρίσετε στο πρόσωπό σας μια ζεστή λάμψη.

*Απλώστε highlighter στο ψηλότερο σημείο των ζυγωματικών, στο κόκαλο των φρυδιών, στο κέντρο του άνω χείλους και στην εσωτερική γωνία των ματιών. Αν δεν έχετε highlighter, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια λευκή ή μπεζ σκιά.

*Τοποθετήστε μια nude σκιά στο κινητό βλέφαρο και στην κάτω γραμμή των βλεφαρίδων και πλούσιες στρώσεις μάσκαρα.

*Ολοκληρώστε με ένα κρεμώδες κραγιόν σε έντονη ροζ απόχρωση.