«Θρηνεί» η Αλόννησος – Τραγική φιγούρα η μητέρα της Καρολάιν

Βαρύ είναι το κλίμα στην Αλόννησο όπου θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 15.00 η κηδεία της 20χρονης Καρολάιν, η οποία δολοφονήθηκε άγρια μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά από αδίστακτους ληστές.
14 Μαΐου 2021 | 13:41

Βαρύ είναι το κλίμα στην Αλόννησο όπου θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 15.00 η κηδεία της 20χρονης Καρολάιν, η οποία δολοφονήθηκε άγρια μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά από αδίστακτους ληστές.

Τραγικές στιγμές διαδραματίστηκαν νωρίς το πρωί στο λιμάνι του Βόλου, όταν έφτασε η μητέρα της Καρολάιν και η σορός της 20χρονης, η οποία θα μεταφερθεί με το πλοίο της γραμμής στην Αλόννησο, όπου και θα τελεστεί η κηδεία της άτυχης κοπέλας που βρήκε μαρτυρικό θάνατο δίπλα στο 11 μηνών βρέφος της.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, η μητέρα, μία φίλη της 20χρονης και συγγενείς μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού συνόδευσαν το φέρετρό της αδικοχαμένης κοπέλας.

Τραγική φιγούρα η μητέρα της

Νωρίς το πρωί της Παρασκευής, λίγες ώρες πριν από την κηδεία της 20χρονης, η σορός της συνοδευόμενη από την καταρρακωμένη και υποβασταζόμενη μητέρα της, ξεκίνησε το ταξίδι για το νησί της. Η μητέρα της, ντυμένη στα μαύρα και στην αγκαλιά δικών της ανθρώπων που προσπαθούν να της συμπαρασταθούν, ανέβηκε στο καράβι της γραμμής Βόλος – Αλόννησος και απομονώθηκε σε μια καμπίνα.

Η σορός της άτυχης κοπέλας θα φτάσει στο νησί στη μία το μεσημέρι, με τη μητέρα της και τον 32χρονο σύζυγό της να τη συνοδεύουν στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής, στο Πατητήρι της Αλοννήσου όπου και θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία στις 15.00.

Τραγική φιγούρα όλες αυτές τις ώρες, μεταξύ άλλων, και ο πατέρας της, ο οποίος παρέμεινε στο νησί εξαιτίας των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει και που τον αναγκάζουν να είναι καθηλωμένος στο σπίτι της οικογένειας. Οι κάτοικοι της Αλοννήσου θα σταθούν δίπλα στην οικογένεια της άτυχης μητέρας για τον ύστατο χαιρετισμό. 

Εντατικές οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών

Την ίδια ώρα, οι αρχές προχωρούν στην εξιχνίαση της υπόθεσης. Στα νεότερα στοιχεία, βιντεοληπτικό υλικό από κάμερα ασφαλείας παρακείμενου σπιτιού κατέγραψε, τον τέταρτο της συμμορίας, τον τσιλιαδόρο που βρισκόταν στο σημείο προκειμένου να ενημερώσει τους συνεργάτες του για το αν κάποιος προσεγγίζει στο σπίτι του ζευγαριού.

Έξω από το σπίτι της 20χρονης στα Γλυκά Νερά κόσμος έχει αφήσει λουλούδια στη μνήμη της.

«Αυτή τη στιγμή τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. δουλεύουν σε φρενήρεις ρυθμούς, 24 ώρες το 24ωρο. Το θέμα είναι εθνικό, είναι κοινωνικό και ένα προσωπικό στοίχημα για την Ελληνική Αστυνομία. Δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες, αλλά θέλω να στείλω μήνυμα σε αυτούς τους ανθρώπους: Όταν ακούσουν την ΕΛ.ΑΣ. να τους λέει “συλλαμβάνεστε”, πρέπει να σηκώσουν τα χέρια τους και να παραδοθούν, μην πάνε να σηκώσουν κανένα όπλο. Οι κάμερες έχουν δώσει υλικό. Έκατσαν πάνω από μία ώρα μες στο σπίτι και αλώνιζαν. Πάμε καλά. Έχουμε στοιχεία από παντού», σχολίασε μιλώντας στο MEGA ο συνδικαλιστής ΕΛ.ΑΣ., Σταύρος Μπαλάσκας.

«Δεν την άφησαν γιατί είναι καθάρματα. Μπορούσαν να πάρουν τα λεφτά, τα χρυσαφικά και να σηκωθούν να φύγουν. Αλλά σκότωσαν ένα παιδί 20 χρονών. Είναι κτήνη, πολύ σκληροί κακοποιοί. Κάθισαν μία ώρα ψάχνοντας να βρουν και άλλα. Σκότωσαν ένα παιδί, που είχε δίπλα του ένα άλλο παιδί», συνέχισε ο ίδιος.

«Ο σύζυγος κατάφερε να καλέσει την αστυνομία με τη μύτη του. Όταν έφυγαν οι δράστες έκανε υπερπροσπάθειες και κατάφερε με τη μύτη του να πληκτρολογήσει. Άμεσα τα περιπολικά της Άμεσης Δράσης έφτασαν στο σημείο. Τον βρήκαν, τον έλυσαν, και εντόπισαν και τη νεκρή 20χρονη. Ο Χρήστος, ο αστυνομικός που τους βρήκε, έχει κάνει άπειρες συλλήψεις, έχει βρεθεί με τρομερούς κακοποιούς. Και επειδή είναι μπαμπάς, όταν είδε το μωρό λύγισε. Άκουσα τον υπουργό Δικαιοσύνης, σωστά πρόσθεσε 4 χρόνια στις ποινές, αλλά δεν αρκούν. Έκανε τα 16 χρόνια που θα μπορούσε ένας ισοβίτης να βγει από τη φυλακή, 20», είπε ακόμα ο κ. Μπαλάσκας.

Σημειώνεται ότι ήδη εξετάζονται από τις αρχές περισσότεροι από 100 φάκελοι κακοποιών που έχουν διαπράξει παρόμοια εγκλήματα τα τελευταία χρόνια.

Πρόσφατα Άρθρα
Βροχερός ο καιρός την Κυριακή – Πού θα εκδηλωθούν καταιγίδες 21 Δεκεμβρίου 2025, 08:53
Κλιματική αλλαγή: Πώς επηρεάζουν οι επιπτώσεις της εγκύους και βρέφη; 20 Δεκεμβρίου 2025, 10:28
Άστατος καιρός το Σάββατο: Πέφτει η θερμοκρασία 20 Δεκεμβρίου 2025, 08:51
Το διπλό πρόσωπο του καιρού: Αίθριος την Παρασκευή, αλλάζει το σκηνικό από το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2025, 08:52
Καιρός: Kακοκαιρίες μέχρι την Πρωτοχρονιά – Τα προγνωστικά μέχρι και την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2025, 10:52
Κυψέλη: Ειδικοί μιλούν για την επίθεση με μαχαίρι στο Γυμνάσιο και την επιλογή να προφυλακιστεί η 16χρονη 18 Δεκεμβρίου 2025, 10:45
Συννεφιασμένος ο καιρός και ασθενείς βροχές 17 Δεκεμβρίου 2025, 08:51
Κυψέλη: Η 16χρονη είχε μαχαιρώσει ξανά συμμαθητές της 16 Δεκεμβρίου 2025, 09:21
Δωρεά σπέρματος: Οι κίνδυνοι και το «σπέρμα των Βίκινγκ» 16 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Εορταστικό ωράριο: Ξεκινά σήμερα – Ποιες Κυριακές τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά 11 Δεκεμβρίου 2025, 09:22
Ο παιδικός ιός που συνδέεται με καρκίνο μεγαλώνοντας – Το 95% τον έχει 11 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Δότης σπέρματος με καρκινογόνο μετάλλαξη απέκτησε 200 παιδιά 10 Δεκεμβρίου 2025, 13:54
Σχολεία: Πότε κλείνουν για Χριστούγεννα; 10 Δεκεμβρίου 2025, 11:22
ΕΟΦ: Βρεφικό γάλα συνδέεται με κρούσματα αλλαντίασης 9 Δεκεμβρίου 2025, 14:29
Βρετανία: Σχολεία κλείνουν και μάσκες επιστρέφουν – Σαν την εποχή του COVID 9 Δεκεμβρίου 2025, 13:15
imommy.gr © 2025 - All Rights Reserved
Exit mobile version