Η Vodafone Ελλάδας ανακοινώνει την εμπορική διάθεση του Secure Net Family, μίας νέας υπηρεσίας που βοηθά όλους τους καταναλωτές να προστατεύουν τις συσκευές τους μέσα από το δίκτυο κινητής και σταθερής της Vodafone, προσφέροντας, με απλό και εύκολο τρόπο, ψηφιακή ασφάλεια και γονικό έλεγχο σε όλο το Vodafone Giga Network, προκειμένου όλοι να απολαμβάνουν ένα ακόμα πιο συναρπαστικό και ασφαλές διαδίκτυο.

To Secure Net Family προσφέρει ασφάλεια σε όλες τις συσκευές που συνδέονται στο δίκτυο κινητής και το Wi-Fi του σπιτιού, καθώς προστατεύονται αυτόματα από ιούς, malware, κακόβουλες ιστοσελίδες και phishing, ενώ με το εργαλείο καθαρισμού οι χρήστες της υπηρεσίας μπορούν να εντοπίσουν και να απομακρύνουν όλες τις απειλές.

Επιπλέον, παρέχει νέες δυνατότητες γονικού ελέγχου, καθώς ο γονέας μπορεί να ελέγχει τι περιεχόμενο βλέπει το παιδί στο Internet, ορίζοντας το κατάλληλο προφίλ χρήσης και επιλέγοντας τις κατηγορίες περιεχομένου με βάση την ηλικία του, καθώς και το πότε μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτό, όπως, για παράδειγμα, απενεργοποιώντας την πρόσβαση στο διαδίκτυο κατά τις ώρες  ύπνου ή περιορίζοντας την πρόσβαση μόνο σε ιστότοπους με εκπαιδευτικό περιεχόμενο τις ώρες που μελετά. Έτσι, ξέρει ότι έχει πάντα την προστασία που χρειάζεται.

Το Secure Net Family συνοδεύεται από ψηφιακό βοηθό που δημιουργήθηκε για να προσφέρει στους πελάτες Vodafone τις τελευταίες πληροφορίες γύρω από τις εξελίξεις στην τεχνολογία και για το πώς αυτοί και οι οικογένειές τους μπορούν να παραμείνουν  ασφαλείς στο Internet.

Προϋπόθεση για την ενεργοποίηση του Secure Net Family είναι η ύπαρξη σταθερού δικτύου Vodafone. Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας γίνεται μέσω εύχρηστου web portal ενώ η διαχείριση όλων των λειτουργιών και ρυθμίσεων μπορεί να γίνει και μέσω του Secure Net App.

Το Secure Net Family προσφέρεται χωρίς χρέωση σε όλους τους ιδιώτες πελάτες σταθερής που επιλέγουν τις υπηρεσίες Vodafone Fiber 100 και 200 Mbps, ενώ για τους υπόλοιπους πελάτες σταθερής προσφέρεται με δωρεάν τρίμηνη περίοδο δοκιμής και στη συνέχεια με πάγιο 2 ευρώ ανά μήνα. Επιπλέον, το λαμβάνουν δωρεάν και οι πελάτες που συνδυάζουν σταθερό Vodafone με Giga Unlimited πρόγραμμα χρήσης στο κινητό τους. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη για όλους τους ιδιώτες συνδρομητές Vodafone σταθερής που διαθέτουν συμβατό εξοπλισμό Vodafone.