Το παρομοιώδες ιταλικό στυλ χαρακτηρίζεται κυρίως από ένα μυστικό συστατικό: Την αυτοπεποίθηση.

Οι Ιταλίδες ξέρουν πώς να συνδυάζουν το σέξι με τον δυναμισμό για να είναι πραγματικά ακαταμάχητες και αποφεύγουν τις υπερβολές.

Τα κυριότερα τρικ τους, είναι τα εξής:

Ξέρουν ότι δεν έχουν σημασία οι μάρκες, αλλά η εφαρμογή και ο τρόπος που αναδεικνύει το σώμα τους το εκάστοτε ρούχο.

Φροντίζουν να υπάρχει μία αρμονία στο σύνολο με σωστή κατανομή χρωμάτων και πάντα μία μικρή λεπτομέρεια που δίνει ένα sexy στοιχείο.

Δίνουν μεγάλη σημασία στην άψογη εφαρμογή. Για το λόγο αυτό δεν διστάζουν να πάνε σε μοδίστρα και να κάνουν το καλύτερο που μπορούν ώστε να είναι τέλειο.

Λατρεύουν τα timeless κομμάτια, ένα μαύρο φόρεμα ή μία midi φούστα, ένα σοφιστικέ κουστούμι, δεν θα φύγει ποτέ από την μόδα και πάντα μα πάντα θα σου ανεβάζει την αυτοπεποίθηση ένα σύνολο με αυτά class κομμάτια.

 

Κομμάτια που σου ταιριάζουν που δείχνουν όμορφα πάνω σου τα φοράς ξανά και ξανά με άλλο στιλ.

Βάζουν πάντα ένα δικό τους προσωπικό στοιχείο σε trendy look, ένα κολιέ ένα φουλάρι μία ζώνη αρκούν για δώσουν το twist θα ανεβάσει την δυναμική του ντυσίματος σου.

 

Προσθέτουν πολλές φορές ένα αξεσουάρ που θα ανεβάσει το σύνολο, κάτι λαμπερό ή με χρώμα ακόμη και ένα κομμάτι που ίσως το έχεις για glam εμφανίσεις το συνδυάζουν και απογειώνουν ένα συνηθισμένο σύνολο.

Tονίζουν τα δυνατά τους σημεία, πόδια, πλάτη ή ντεκολτέ. Ξέρουν τι τις κολακεύει και στήνουν ένα ντύσιμο με βάση το πιο ακαταμάχητο σημείο του σώματος τους.

 

Φοράνε ψηλοτάκουνά συχνά, και με καθημερινά ρούχα επιλέγουν τακούνια γιατί αυτό τους δίνει αυτοπεποίθηση.

Δίνουν μεγάλη σημασία στα παπούτσια να είναι καλής ποιότητας και ξοδεύουν χρήματα για αυτά. Ένα ωραίο ζευγάρι παπούτσια θα σου ανεβάσει πολύ την διάθεση με μία κίνηση.

 

Λατρεύουν τα γυαλιά ηλίου και φοράνε όλο τον χρόνο υπέροχα σχέδια που τις κάνουν να νιώθουν υπέροχα.

Δεν φοράνε μόνο στενές γραμμές αν κάτι έχει δυναμική και αποπνέει αυτοπεποίθηση το επιλέγουν ακόμη και αν είναι φαρδύ και το φοράνε με μοναδικό στιλ.