Τα καλάθια, όπως θα έχετε ήδη παρατηρήσει από το Instagram, αλλά και τις βιτρίνες, επέστρεψαν εδώ και αρκετές σεζόν στα χέρια μας ως τσάντες (όχι μόνο παραλίας) και πέρασαν φυσικά και το κατώφλι μας. Είναι από τα πιο αγαπημένα διακοσμητικά αντικείμενα και δίνουν στο σπίτι αυτό το υπέροχο “κάτι”. Ζεστασιά, στιλ, φυσικότητα, αύρα μποέμικη και ανεπιτήδευτα χαλαρή.

 

Ό, τι χρειαζόμαστε δηλαδή για τον προσωπικό μας χώρο!

Οι χρήσεις τους αμέτρητες: καλάθια για τις γλάστρες, τα περιδοικά, τα φρούτα μας, τα βιβλία, ακόμα και τα ξύλα για το τζάκι τον χειμώνα.

Μικρά ή μεγάλα, δεν έχει σημασία. Ό,τι μας βολεύει και ό,τι ταιριάζει στο σπίτι μας. Το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένα, το φυσικό τους χρώμα ταιριάζει με όλα και παντού-εντάξει, ας μην είμαστε και της υπερβολής.

 

Τα καλάθια έχουν θέση στο καθιστικό σου, έχουν θέση στην κρεβατοκάμαρά σου, στο γραφείο σου, ακόμα και στο μπάνιο σου. Οπουδήποτε θέλεις να προσθέσεις στιλ, πρόσθεσε ένα καλάθι. Εννοείται πως η ισορροπία είναι το παν.

 

Ένας από τους πλέον σύγχρονους και αγαπημένους τρόπους να χρησιμοποιήσεις τα καλάθια σου είναι για να τοποθετήσεις μέσα τις γλάστρες σου. Η συνύπαρξη του ουδέτερου χρώματος και του φυσικού υλικού με το πράσινο ή το χρώμα των λουλουδιών είναι υπέροχη.