Σε ένα βασίλειο όπου παραμονεύει ο τρομερός κίνδυνος των ιπτάμενων αρουραίων, η πριγκίπισσα Λόλα έχει ό,τι θέλει. Υπάρχουν, όμως, κάποια πράγματα που κανείς δεν μπορεί να αποκτήσει με το ζόρι—όπως φίλους. Θα καταφέρει το αγοράκι κι η παρέα του να της το μάθουν αυτό εγκαίρως, ή θα πέσουν όλοι θύματα των ιπτάμενων αρουραίων;

Ξεκαρδιστικές ιστορίες με ήρωες ένα αγόρι, ένα σκύλο, τον Χελωνόσαυρό του δράκο και το τέρας της ντουλάπας. Μαζί λύνουν τα πιο απίθανα μυστήρια και συμμετέχουν στις πιο πρωτότυπες μυστικές αποστολές.  Ακολουθήστε τους στο τρίτο βιβλίο της σειράς «Μυστήρια Χαμόγελα» από τις εκδόσεις Πατάκη.

Το Ατρόμητο Χαμόγελο απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 7-12 ετών, αλλά διαβάζεται από παιδιά όλων των ηλικιών. Ιδανικό για αγόρια και εκπαιδευτικούς, αποτελεί μια πολυεπίπεδη ιστορία. Με πολύ χιούμορ, πραγματεύεται το θέμα του φόβου απέναντι στο άγνωστο, αλλά και θέματα φιλίας, εικόνας και αυτοεκτίμησης.

«Το Χαμόγελο της Λόλας» είναι το τρίτο βιβλίο του Νικόλα Ρώσση που εκδίδεται στην Ελλάδα από τις εκδόσεις Πατάκη. Τα υπόλοιπα βιβλία του έχουν εκδοθεί στις ΗΠΑ, όπου έχουν βραβευτεί και έχουν γίνει Amazon best-sellers. Το κείμενο είναι διανθισμένο με υπέροχα σκίτσα από τον εικονογράφο Δημήτρη Φουσέκη, νικητή του βραβείου εικονογράφησης ΙΒΒΥ 2020.