Επίθεση με βιτριόλι: Μετά το 8ο χειρουργείο, η Ιωάννα δείχνει τα εγκαύματα στο χέρι της

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ανεβαίνει εδώ και 13 μήνες έναν Γολγοθά δίχως τέλος μετά την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι
2 Ιουνίου 2021 | 16:23

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ανεβαίνει εδώ και 13 μήνες έναν Γολγοθά δίχως τέλος μετά την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι από την 35χρονη Έφη Κ. πριν από περίπου έναν χρόνο.

Το καυστικό υγρό με τον οποίο την έλουσε κυριολεκτικά της έχει προκαλέσει σοβαρά εκτεταμένες βλάβες τόσο στο πρόσωπο και στο σώμα. Η άτυχη Ιωάννα έχει ήδη υποβληθεί σε αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις αποκατάστασης.

Όγδοο χειρουργείο

Χτες μπήκε ξανά στο Θριάσιο νοσοκομείο για το όγδοο χειρουργείο με την επέμβαση να διαρκεί τέσσερις περίπου ώρες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής  Αλήθειες με τη Ζήνα», η Ιωάννα υποβλήθηκε σε ένα τρίωρο χειρουργείο στον τράχηλο, τα χείλη και το μάγουλο. Το χειρουργείο ήταν αρκετά επίπονο κι αν όλα πάνε καλά τις επόμενες μέρες θα πάρει εξιτήριο.

Η νεαρή κοπέλα που όλο αυτό το διάστημα δίνει τη δική της μάχη, παραμένει στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται και μάλιστα έκανε και μια ανάρτηση μέσα από τον θάλαμο του νοσοκομείο.

Στην ανάρτηση αυτή, η Ιωάννα δείχνει για πρώτη φορά μέρος του χεριού της με τα σοβαρά εγκαύματα που έχει υποστεί και σοκάρει δείχνοντάς το μέγεθος των πληγών που έχει αφήσει το καυστικό υγρό στο σώμα της. «Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη» ήταν το μήνυμα με το οποίο η Ιωάννα συνόδευσε τη φωτογραφία της. 

 

«Είναι μαχήτρια»

Η Ιωάννα τα υπομένει όλα με δύναμη. Στήριγμά της η μητέρα της.

«Ευχαριστούμε όλον τον κόσμο για το ενδιαφέρον, το παιδί μου είναι μια μαχήτρια και παλεύει», είπε η μητέρα της Ιωάννας στην εκπομπή του Star.

Εναντίον της 35χρονης που της επιτέθηκε με βιτριόλι έχει ασκηθεί δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς μετά την απολογία της, ο εισαγγελέας έκρινε πως η ποσότητα του καυστικού υγρού που έριξε στην Ιωάννα, ήταν τόσο μεγάλη που στόχος της ήταν, όχι να της κάνει κακό, αλλά να τη σκοτώσει.

Πρόσφατα Άρθρα
Ο καρκίνος είναι πλέον διαχειρίσιμος σε υψηλό ποσοστό 4 Φεβρουαρίου 2026, 11:36
Στην τελική ευθεία η απαγόρευση των social media για ανηλίκους στην Ελλάδα 4 Φεβρουαρίου 2026, 08:33
Ελλάδα: Θα απαγορευτούν τα social media για παιδιά κάτω των 15; 3 Φεβρουαρίου 2026, 18:28
Eξαφάνιση 16χρονης από τη Νέα Σμύρνη: Συναγερμός από το «Χαμόγελο του Παιδιού» 3 Φεβρουαρίου 2026, 08:24
Επίδομα παιδιού: Μέσα στον Φεβρουάριο ανοίγει η πλατφόρμα 1 Φεβρουαρίου 2026, 13:10
Καιρός: Ισχυρές βροχές από το βράδυ στη χώρα 31 Ιανουαρίου 2026, 17:38
Λόρα: Βρίσκεται στη Γερμανία από την πρώτη ημέρα της εξαφάνισής της 30 Ιανουαρίου 2026, 16:59
Σχολεία: Δεν θα προσμετρώνται απουσίες από ιογενείς λοιμώξεις του αναπνευστικού – Τα δικαιολογητικά 29 Ιανουαρίου 2026, 12:45
Καλλιθέα: Τι συνέβη στο νεογέννητο κοριτσάκι προτού αφήσει την τελευταία του πνοή; 29 Ιανουαρίου 2026, 10:02
Καιρός: Η κακοκαιρία Kristin χτυπά με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χαλάζι 29 Ιανουαρίου 2026, 08:29
Γρίπη: Διασωληνωμένο στη ΜΕΘ 4χρονο αγοράκι έπειτα από επιπλοκές 28 Ιανουαρίου 2026, 16:11
Καιρός: Έρχονται δύο κύματα κακοκαιρίας και κόκκινος συναγερμός για την Κρήτη 27 Ιανουαρίου 2026, 08:55
SOS για τη γρίπη: Βαριά συμπτώματα, που «ξαναφουντώνουν» 26 Ιανουαρίου 2026, 13:11
Σέρρες: Σε διαθεσιμότητα η καθηγήτρια που φίμωσε τον μαθητή 26 Ιανουαρίου 2026, 08:42
Καιρός: Νέα επιδείνωση με καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες – Συναγερμός στην Αττική 26 Ιανουαρίου 2026, 08:16
imommy.gr © 2026 - All Rights Reserved
Exit mobile version