Εάν έχετε έναν χώρο στο σπίτι σας, τον οποίο δεν αξιοποιείτε τότε είναι η ιδανική ευκαιρία να τον μετατρέψετε σε play room, που θα λατρέψουν τα παιδιά. Είτε τα μικρά σας λατρεύουν να ντύνονται, να παίζουν με παιχνίδια ή να εργάζονται σε χειροτεχνίες, υπάρχουν πολλοί ιδέες σχεδιασμού playroom για να δοκιμάσετε.

Play room με φωτεινά χρώματα

Το χρώμα είναι το κλειδί κατά το σχεδιασμό ενός δημιουργικού χώρου που θα λατρέψουν τα παιδιά. Χρωματίστε τους τοίχους με τα αγαπημένα τους χρώματα, ένα υποβρύχιο θέμα ή μια χειροποίητη σχεδίαση για έναν εντυπωσιακό τοίχο.

Τα ουδέτερα χρώματα είναι επίσης εξαιρετική ιδέα για όσους θέλουν να διαμορφώσουν έναν μοντέρνο χώρο παιχνιδιού ή που δεν είναι απόλυτα έτοιμοι να κάνουν τη δέσμευση με τα έντονα χρώματα. Απλώς προσθέστε κάποια statement items όπως ένα φωτεινό χαλί ή μαξιλάρια.

Προσθέστε κύβους για παιχνίδια

Δοκιμάστε να βγάλετε τα συρτάρια από μια παλιά συρταριέρα και στην θέση του να βάλετε μικρότερα ή μεγαλύτερα τετράγωνα – κύβους όπου το παιδί μπορεί να αποθηκεύει εύκολα και γρήγορα τα παιχνίδια του.

Αυτή είναι μια από τις καλύτερες ιδέες αποθήκευσης playroom, επειδή επιτρέπει στα παιδιά σας να εμφανίζουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια και να έχουν εύκολη πρόσβαση σε βιβλία, παιχνίδια ή σετ χωρίς να ανακατεύουν ολόκληρη την ντουλάπα, φέρνοντας τα πάνω κάτω στο δωμάτιό τους.

Καλάθια για έξτρα αποθήκευση

Οι ιδέες διακόσμησης παιδικών δωματίων δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκες. Με χαριτωμένα ψάθινα καλάθια ή μοτίβα, μπορείτε να αποκτήσετε διασκεδαστικά σχέδια και αποθηκευτικό χώρο για όλα του τα παιχνίδια, ακόμα και αν αυξάνονται με γρήγορες ταχύτητες.

Αφήστε το παιδί να επιλέξει που θα αποθηκεύσει και τι, κατηγοριοποιώντας τα ανάλογα με το χρώμα τους ώστε να μπορεί να τα βρίσκει εύκολα, ακόμα και αν ακόμα δεν διαβάζει ακόμη.