Η γνωστή make up artist διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και αδημονεί για να κρατήσει αγκαλιά τον καρπό του έρωτά της με τον γνωστό ηθοποιό και παρουσιαστή.

Μάλιστα προσφάτως εκείνος της έκανε πρόταση γάμου και εκείνη δέχτηκε πολύ ευτυχισμένη, ανεβάζοντας φωτογραφία με το μονόπετρο που της χάρισε ο αγαπημένος της αλλά και την απάντησή της «i do» που φυσικά ήταν θετική.

Ο ηθοποιός και η make up artist πριν κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους, προχώρησαν στη δημοσίευση της αναγγελίας του γάμου τους.

Όσον αφορά το φύλο του μωρού, η Βαλεντίνη πρόσφατα είπε: «Το ξέρουμε αλλά δεν θέλουμε να το πούμε ακόμα. Προτιμούμε να το κρατήσουμε για εμάς».

H Μαρία Καλάβρια όπως όλα δείχνουν θα είναι η κουμπάρα που θα παντρέψει το ζευγάρι και η αποκάλυψη έγινε μέσα από το Instagram.

Πρόσφατα ο Κώστας Σόμμερ ανέρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου αποκάλυψε την κουμπάρα τους. Ο ηθοποιός την αποκάλεσε “κουμπαρούλα” γράφοντας τον ίδιο χαρακτηρισμό στο story και όπως όλα δείχνουν αυτή θα είναι η κουμπάρα του ζευγαριού.

Όσο για τα κιλά που έχει πάρει μέχρι στιγμής η μέλλουσα μαμά, όπως αποκάλυψε σε Q&A που είχε με τους διαδικτυακούς της φίλους, αυτά είναι εννέα και όπως είπε είναι στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της