Η παραμονή του «θεού του πολέμου» στον ταιριαστό του Λέοντα δημιουργεί ένα ευνοϊκό σκηνικό για τρία ζώδια. Ο Αρης στο «λιοντάρι» σημαίνει τόλμη και θετική ενέργεια, οπότε τα τρία ζώδια που ακολουθούν θα δουν την καθημερινότητά τους να αλλάζει προς το καλύτερο

Κριός

Η παρουσία του κυβερνήτη σας Αρη στο ζώδιο του Λεόντα σημαίνει ότι αυτό το διάστημα θα παίρνετε ό,τι ζητάτε. Η δύναμη που θα αισθάνεστε αναμένεται να είναι σαρωτική και αυτή φορά τίποτα δεν στέκεται εμπόδιο. Η ενέργεια του Αρη θα σας οδηγήσει στον στόχο σας.

Λέων

Η παρουσία του Αρη, φυσικά, και σας ευνοεί. Ο κόσμος σας παίρνει φωτιά με την καλή έννοια. Κοιτάτε το μέλλον με ελπίδα και όραμα, ενώ τώρα φαίνεται ότι είναι ευκαιρία σας να κάνετε αυτό που ονειρεύεστε.

Τοξότης

Ηδη, λογικά αισθάνεστε ότι κάτι αλλάζει. Ο Αρης στο ζώδιο του Λέοντα φέρνει θετικές αλλαγές και σας βρίσκει σε φάση ανανέωσης. Πλέον, για τον κόσμο του Τοξότη δεν υπάρχει χώρος για πράγματα και ανθρώπους που σας κρατάνε πίσω ή στο περίμενε. Οι ενέργειες είναι στο χέρι σας και είναι αυτές που θα σας απελευθερώσουν.