Υλικά

  • 150 γρ. γιαούρτι (2% λιπαρά)
  • 10 γρ. τζίντζερ
  • 80 γρ. μαρμελάδα φράουλα
  • 100 ml φρέσκο γάλα (1,5% λιπαρά)
  • Σιρόπι φράουλας (προαιρετικά)

Εκτέλεση

Αναμειγνύετε τα υλικά στο μπλέντερ και τα σερβίρετε στο ποτήρι

Το τζίντζερ αποτελεί πολύ καλή πηγή μαγνησίου και βιταμίνης C, αλλά είναι στυφό. Για το λόγο αυτό, μπορείτε, αν θέλετε, να προσθέσετε σιρόπι φράουλας, αυξάνοντας όμως λίγο τη θερμιδική του αξία.