Σοκαριστικά στοιχεία: Εμπνεύστηκε την επίθεση από τη ληστεία στο σπίτι του εκπαιδευτή του

«Ακόμη και ο χειρότερος εγκληματίας δικαιούται υπεράσπισης. Εγώ προσωπικά, αν με προσέγγιζαν να υπερασπίσω τον συγκεκριμένο άνθρωπο, δεν θα τον αναλάμβανα, γιατί έχω κάποιες Αρχές», είπε στον ΑΝΤ1 ο ποινικολόγος Μιχάλης Δημητρακόπουλος μιλώντας για την σοκαριστική δολοφονία στα Γλυκά Νερά.
18 Ιουνίου 2021 | 10:30

«Ακόμη και ο χειρότερος εγκληματίας δικαιούται υπεράσπισης. Εγώ προσωπικά, αν με προσέγγιζαν να υπερασπίσω τον συγκεκριμένο άνθρωπο, δεν θα τον αναλάμβανα, γιατί έχω κάποιες Αρχές», είπε στον ΑΝΤ1 ο ποινικολόγος Μιχάλης Δημητρακόπουλος μιλώντας για την σοκαριστική δολοφονία στα Γλυκά Νερά.

Όπως σημείωσε, «βλέπουμε μια εγκληματική προσωπικότητα, χωρίς κανέναν δισταγμό, για να αποφύγει τις συνέπειες. Εγώ αυτόν τον άνθρωπο δεν θα τον υπερασπιζόμουν, αλλά δεν θα κατηγορούσα τον συνάδελφο που θα θελήσει να τον υπερασπιστεί».

«Από όταν συνέβη αυτό το ειδεχθές έγκλημα, σε εμάς που έχουμε μια παραπάνω σχέση με το έγκλημα, δεν έπειθε αυτός ο άνθρωπος, δεν «κόλλαγε» ο τρόπος που περιέγραφε ο κατηγορούμενος και φαινόταν ότι εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με ληστεία», προσέθεσε ο κ. Δημητρακόπουλος, ακούγοντας και τον εκπαιδευτή πιλότο του καθ΄ ομολογίαν δολοφονόνου της Καρολάιν να λέει ότι ο 33χρονος «αντέγραψε όσα του είχα πει ότι συνέβησαν με την εισβολή ληστών στο σπίτι μου»

Έγιναν λάθη

Όπως σημείωσε ο ποινικολόγος, «εκτός από την δυσωδία που ανέπεμπε αυτή η υπόθεση, έγιναν και κάποια λάθη. Η Αστυνομία με λίγα στοιχεία κατάφερε να λύσει την υπόθεση. Το πιο ισχυρό ερέθισμα σε εμάς που ασχολούμαστε και με το ποινικό έγκλημα, ήταν η αφαίρεση της κάρτας από την κάμερα ασφαλείας, που απαιτεί χειρουργικές κινήσεις, ενώ συνήθως οι ληστές και οι διαρρήκτες κόβουν το ρεύμα ή καταστρέφουν την κάμερα Ακόμη, δεν υπήρχε ούτε ένα ίχνος dna, δεν υπήρχε ούτε μια πατημασιά ούτε ένα ίχνος παρουσίας τρίτου ανθρώπου στο σπίτι».

Πρόσφατα Άρθρα
Ελλάδα: Θα απαγορευτούν τα social media για παιδιά κάτω των 15; 3 Φεβρουαρίου 2026, 18:28
Eξαφάνιση 16χρονης από τη Νέα Σμύρνη: Συναγερμός από το «Χαμόγελο του Παιδιού» 3 Φεβρουαρίου 2026, 08:24
Επίδομα παιδιού: Μέσα στον Φεβρουάριο ανοίγει η πλατφόρμα 1 Φεβρουαρίου 2026, 13:10
Καιρός: Ισχυρές βροχές από το βράδυ στη χώρα 31 Ιανουαρίου 2026, 17:38
Λόρα: Βρίσκεται στη Γερμανία από την πρώτη ημέρα της εξαφάνισής της 30 Ιανουαρίου 2026, 16:59
Σχολεία: Δεν θα προσμετρώνται απουσίες από ιογενείς λοιμώξεις του αναπνευστικού – Τα δικαιολογητικά 29 Ιανουαρίου 2026, 12:45
Καλλιθέα: Τι συνέβη στο νεογέννητο κοριτσάκι προτού αφήσει την τελευταία του πνοή; 29 Ιανουαρίου 2026, 10:02
Καιρός: Η κακοκαιρία Kristin χτυπά με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χαλάζι 29 Ιανουαρίου 2026, 08:29
Γρίπη: Διασωληνωμένο στη ΜΕΘ 4χρονο αγοράκι έπειτα από επιπλοκές 28 Ιανουαρίου 2026, 16:11
Καιρός: Έρχονται δύο κύματα κακοκαιρίας και κόκκινος συναγερμός για την Κρήτη 27 Ιανουαρίου 2026, 08:55
SOS για τη γρίπη: Βαριά συμπτώματα, που «ξαναφουντώνουν» 26 Ιανουαρίου 2026, 13:11
Σέρρες: Σε διαθεσιμότητα η καθηγήτρια που φίμωσε τον μαθητή 26 Ιανουαρίου 2026, 08:42
Καιρός: Νέα επιδείνωση με καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες – Συναγερμός στην Αττική 26 Ιανουαρίου 2026, 08:16
Γρίπη: Περισσότερες από 130 νοσηλείες παιδιών τον Ιανουάριο 25 Ιανουαρίου 2026, 14:13
Καιρός: Βροχερό το σκηνικό την Κυριακή, με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας 25 Ιανουαρίου 2026, 09:07
imommy.gr © 2026 - All Rights Reserved
Exit mobile version