Ο ήλιος λάμπει, οι μέρες μεγαλώνουν και απλά η θερμοκρασία «σκαρφαλώνει» όλο και πιο ψηλά στον υδράργυρο. Όπως είναι φυσικό, οι περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται στον freddo, καθώς ο κρύος καφές όχι μόνο μας χαρίζει ενέργεια αλλά και μικρές «ανάσες» δροσιάς.

Η τάση της φύσης προς την ομοιόσταση, ωστόσο, σημαίνει ότι ακόμη και το πιο κρύο φλιτζάνι καφέ δεν μπορεί να μείνει κρύο επ ‘αόριστον. Μπορείτε να δοκιμάσετε να βάλετε μερικά επιπλέον παγάκια, που ενώ μπορεί να καθυστερήσουν δεν μπορούν να αναβάλλουν επ’αόριστον το αναπόφευκτο.

Ευτυχώς, υπάρχει ένας εύκολος τρόπος για να διατηρηθεί ο καφές σας όχι μόνο παγωμένος, αλλά και δυνατός, δίχως να αραιώνει.

Και αυτός δεν είναι άλλος από τα παγάκια καφέ. Αυτή η φαινομενικά μικρή διαφορά, μπορεί πραγματικά να αλλάξει τα δεδομένα.

Η υπόθεση είναι απλή. Τα παγάκια καφέ συμβάλλουν στη διατήρηση της βέλτιστης γεύσης του καφέ σας, καθώς δεν θα τον αραιώσουν μόλις αρχίσουν να λιώνουν. Αν μη τι άλλο, θα τον κάνουν ακόμα πιο δυνατό, ενισχύοντας την γεύση του.

Ρίξτε μερικά παγάκια καφέ στο φλιτζάνι σας για να διατηρήσετε τον καφέ σας πλούσιο και γεμάτο υπό οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

Πώς θα τα φτιάξετε

Φτιάξτε τον καφέ σας

Ευτυχώς, δεν έχει σημασία αν αρχίζετε να φτιάχνετε ζεστό ή κρύο. Απλά φτιάξτε τον όπως τον πίνετε συνήθως και προσεκτικά βάλτε τον στην παγοθήκη. Εάν θέλετε μάλιστα, να προστατέψετε τον πλανήτη, κρατήστε αυτόν που έμεινε στο φλιτζάνι σας και χύστε τον έπειτα στην παγοθήκη.

Υπομονή

Να είστε προετοιμασμένοι να δώσετε λίγο χρόνο στους παγάκια σας. Ο ακριβής χρόνος αναμονής θα εξαρτηθεί από το μέγεθος του δίσκου με παγάκια, αλλά σίγουρα θα πρέπει να αφιερώσετε περίπου τρεις έως τέσσερις ώρες για να καταψυχθούν και να γίνουν στερεά.

Έτοιμα

Ρίξτε τα παγάκια στον καφέ σας και καλή απόλαυση.