Η fashion συλλογή CYBEX SIMPLY FLOWERS είναι ένα σύγχρονο παραμύθι που ζωντανεύει.  H CYBEX προσκαλεί να κάνουμε ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο της πολυτέλειας, της μόδας και της κορυφαίας ποιότητας –έναν κόσμο θηλυκό, ρομαντικό και, πάνω από όλα, μοντέρνο. 

Η μόδα συναντά την πρωτοποριακή λειτουργικότητα, με τη συλλογή CYBEX SIMPLY FLOWERS. Τα καρότσια, τα καθίσματα αυτοκινήτου και οι ποδόσακοι της σειράς Platinum διακοσμούνται με  επιμελώς τοποθετημένα πέταλα και μοναδικά λουλούδια.

Τα λουλούδια μοιάζουν να ανοίγουν το ένα μετά το άλλο τα πέταλά τους, αποκαλύπτοντας σιγά-σιγά  όλη τους την ανθισμένη ομορφιά.

Όλα αυτά τα χρόνια, η σχεδιαστική ομάδα της CYBEX επαναπροσδιορίζει συνεχώς την κομψότητα και  την πολυτέλεια με κάθε fashion συλλογή που παρουσιάζει. Η νέα αυτή συλλογή SIMPLY FLOWERS είναι εμπνευσμένη όχι μόνο από το δημιουργικό μυστήριο των παραμυθιών, αλλά και από ένα  διαχρονικά και καθολικά μοντέρνο στιλ.

Τα προϊόντα είναι διακοσμημένα με διαφορετικά σχήματα και μοτίβα που έχουν δημιουργηθεί με  τεχνική laser-cut, και διατίθενται σε τρία χρώματα. Πρωταγωνιστής δεν θα μπορούσε παρά να είναι το ανοιχτό ροζ –το πιο χαρούμενο, το πιο απαλό και, αναμφισβήτητα, το πιο ρομαντικό από όλα τα  χρώματα, ένα χρώμα που σκορπά τη χαρά.

 

Τα καρότσια PRIAM και MIOS είναι διακοσμημένα με λεπτομέρειες λουλουδιών στην κουκούλα, καθώς και πανέμορφα, περίτεχνα κεντήματα στο εσωτερικό μαξιλάρι και στο υποπόδιό τους.
Το βρεφικό κάθισμα αυτοκινήτου CLOUD Z i Size διαθέτει πλούσια, λεπτομερή φλοράλ διακόσμηση –αλλά και πανέμορφες δημιουργίες τρισδιάστατων πετάλων– από το μαξιλάρι μέχρι την κουκούλα του.
Η συλλογή CYBEX SIMPLY FLOWERS περιλαμβάνει επίσης έναν ζεστό ποδόσακο και μια τσάντα-αλλαξιέρα. Και τα δύο προϊόντα είναι διακοσμημένα με λαμπερά, τρισδιάστατα απλικέ λουλουδιών.

 

 

Η συλλογή CYBEX SIMPLY FLOWERS είναι διαθέσιμη σε τρία μοντέρνα χρώματα: Pale Blush, Nude Beige και Dream Grey.

Η συλλογή είναι διαθέσιμη online και σε επιλεγμένα συνεργαζόμενα καταστήματα βρεφικών ειδών  από τον Ιούνιο του 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το: https://cybex-online.com/simply-flowers