Πόλος έλξης για πολλούς celebrities της διεθνούς showbiz έχει γίνει και φέτος η χώρα μας. Μετά τις διακοπές του Justin Bieber με τη σύζυγό του Hailey στα ελληνικά νησιά, τις βόλτες με το σκάφος της Demi Moore στη Σαντορίνη, αλλά και τον ερχομό του Antonio Banderas και της Kate Bosworth στη Θεσσαλονίκη για τα γυρίσματα της νέας τους ταινίας, στην Ελλάδα βρίσκεται και ο Ρόμπι Γουίλιαμς.

Ο διάσημος ερμηνευτής βρέθηκε στο νησί των ανέμων με την παρέα του και διασκέδασε στο Scorpios, ενώ έκανε και μια στάση από γνωστό bar restaurant στην κοσμοπολίτικη Μύκονο.

Όπως μεταδίδει το Mykonoslive.tv o Ρόμπι Γουίλιαμς εθεάθη να διασκεδάζει στο Scorpios με μεγάλη παρέα, ενώ έμεινε μόλις για μια ώρα στο διάσημο bar restaurant της «Παράγκας».

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς συνοδευόταν και από τους άνδρες της προσωπικής του ασφαλείας, οι οποίοι δεν επέτρεψαν τα βίντεο και τις φωτογραφίες ζητώντας από τους θαμώνες να κατεβάσουν τα κινητά τους.

Μαζί με τον Ρόμπι Γουίλιαμς στην Ελλάδα βρίσκεται και η σύζυγός του Ayda Field Williams που δημοσίευσε φωτογραφίες και video στο Instagram Story της από τις διακοπές και τις βόλτες με το σκάφος