Μπορεί να είναι ξένοιαστο το καλοκαίρι με ένα νήπιο; Πρόκειται για μια απορία που απασχολεί κάθε νέο γονιό, όταν ξεκινά να προγραμματίζει τις πρώτες οικογενειακές διακοπές του. Η απάντηση δεν μπορεί να είναι μονολεκτική. Σίγουρα, τα παιδιά μας θα συνεχίσουν να χρειάζονται την προσοχή μας σε όποιο μέρος κι αν βρεθούμε. Και σίγουρα οι ανάγκες τους θα παραμείνουν συγκεκριμένες, όσο μαγικό κι αν είναι το τοπίο γύρω τους. Όμως η δική τους ανεμελιά και τα γέλια τους θα μας αποζημιώσουν και με το παραπάνω – και παράλληλα, υπάρχουν τρόποι να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη.

Έξυπνες λύσεις για απολαυστικές εκδρομές

Πώς θα σας φαινόταν, για παράδειγμα, αν μπορούσατε να έχετε το τέλειο κάθισμα για το παιδί σας, σε όποιο μέρος κι αν βρισκόσασταν, μέσα σε μόλις ένα λεπτό; Αυτό ακριβώς εξασφαλίζει το STOKKE® CLIKK ™ HIGHCHAIR, η παιδική καρέκλα με τον μοναδικό σχεδιασμό της Stokke που εξασφαλίζει ταυτόχρονα ποιότητα, εργονομία και ασφάλεια.

Το STOKKE® CLIKK ™ HIGHCHAIR αποθηκεύεται εύκολα σε ένα κουτί βολικό στη μεταφορά, ενώ έχει σχεδιαστεί ώστε να μπορεί να συναρμολογηθεί μέσα σε ένα λεπτό, χωρίς εργαλεία. Εμάς μας κέρδισε και η ευκολία με την οποία μπορεί να καθαριστεί, που μας χαρίζει τη σιγουριά ότι και το παιδί θα απολαύσει άνετα το γεύμα του, και εμείς θα χαρούμε στιγμές ξεγνοιασιάς χωρίς να ανησυχούμε για τα… διαδικαστικά.

Επτά λόγοι που κάνουν το STOKKE® CLIKK ™ HIGHCHAIR να ξεχωρίζει

  • Με αποσπώμενα πόδια, μπορεί να συσκευαστεί εύκολα και η μεταφορά του είναι άνετη χάρη στην επιπλέον τσάντα ταξιδιού.
  • Μεγαλώνει μαζί με το παιδί, καθώς μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε από έξι μηνών έως και τριών ετών, με άνετο ρυθμιζόμενο υποπόδιο για κάθε ηλικία.
  • Με κομψό και διαχρονικό σχεδιασμό, χωρίς γωνίες και σχισμές όπου μπορούν να μείνουν ψίχουλα ή μικρόβια.
  • Βραβευμένο με το Red Dot Design.
  • Με αποσπώμενο δίσκο, ασφαλή για το πλυντήριο πιάτων και η καρέκλα μπορεί να καθαριστεί απλά.
  • Διατίθεται σε τέσσερα χρώματα για να ταιριάζει σε όλα τα γούστα, επανατοποθετείται εύκολα και μετατοπίζεται για να ταιριάζει στις απαιτήσεις σας, είτε εντός είτε εκτός, χάρη στον ελαφρύ σχεδιασμό του.
  • Όλα όσα χρειάζεστε για άνετα γεύματα μέσα σε ένα κουτί: Καρεκλάκι, ζωνάκια και δίσκος.

Πραγματικά οικογενειακές στιγμές

Όλα τα παραπάνω δεν προέκυψαν τυχαία. Είναι το αποτέλεσμα της ευρύτερης φιλοσοφίας της Stokke® που επιδιώκει να δημιουργεί προϊόντα που διασφαλίζουν την υγιή ανάπτυξη των μικρών παιδιών, μέσα από μια σειρά από καινοτόμα χαρακτηριστικά. Κεντρικός στόχος είναι πάντα ο ίδιος: Η βελτίωση της οπτικής επαφής και της αλληλεπίδρασης μεταξύ γονιών και παιδιών.

Και όταν αυτή η ανθρωποκεντρική αντιμετώπιση συναντά τον διαχρονικό και κομψό σχεδιασμό, το αποτέλεσμα είναι παιδικά έπιπλα που χαρακτηρίζονται από εξαιρετική λειτουργικότητα, εργονομία και πρωτόγνωρη άνεση τόσο για τα παιδιά μας όσο και για εμάς, ενώ παράλληλα ενισχύουν ακόμη περισσότερο τη σχέση μας μαζί τους.

Ανακαλύψτε τα προϊόντα Stokke® εδώ.