Το καλοκαίρι δεν έχει φτάσει απλώς: Βρισκόμαστε επίσημα στο μέσον του. Και μπορεί για άλλη μια χρονιά τα πράγματα να μην είναι 100% όπως θα θέλαμε, όμως αυτοί οι ζεστοί μήνες είναι γεμάτοι δώρα που έχουν πάντα τον τρόπο τους να μας φτιάχνουν το κέφι. Οι παρακάτω είναι απλώς οι πρώτοι που μας ήρθαν στο μυαλό, όμως είμαστε σίγουροι ότι αν το σκεφτείτε λίγο παραπάνω θα βρείτε πολλούς, μα πολλούς ακόμη.

Γιατί ξεκινάμε για διακοπές

Ας το παραδεχτούμε: Οι διακοπές του Ιουλίου είναι πάντα καλύτερες. Οι μέρες διαρκούν πιο πολύ, τα αγαπημένα μας μέρη έχουν λιγότερο κόσμο και περισσότερη άνεση κι εμείς απλώς δεν έχουμε άλλη υπομονή. Και χάρη στην Εθνική Τράπεζα και το πρόγραμμα go4more, οι διακοπές του Ιουλίου έρχονται και με μια σειρά από μεγάλες προσφορές.

Κλείνοντας εισιτήρια στη Minoan Lines από την 1η έως την 31η Ιουλίου, κερδίζουμε το 5% της αξίας τους σε go4more πόντους, ενώ αν επιλέξουμε το κατάλυμά μας μέσω του Ekdromi.gr εξασφαλίζουμε κέρδος 15% επί του κόστους ενοικίασης σε πόντους για όλο τον Ιούλιο – αλλά και μια δωρεάν διανυκτέρευση σε επιλεγμένα ξενοδοχεία. Γιατί οι διακοπές είναι σαν τον ύπνο: Ποτέ δεν είναι αρκετές.

Και επειδή όποιος και αν είναι ο προορισμός σίγουρα θα θέλουμε και να τον εξερευνήσουμε, ενοικιάζοντας το αυτοκίνητο των διακοπών μας μέσα από το carnmotion.gr κερδίζουμε 10% επί του κόστους σε πόντους, για να πάμε ακόμη πιο μακριά.

Γιατί τα ψώνια είναι καλύτερα από ποτέ

Αν οι διακοπές σας πρέπει να περιμένουν μέχρι τον Αύγουστο, μην απογοητεύεστε. Η πόλη ήδη έχει αρχίσει να αδειάζει – άρα και να ομορφαίνει. Και άδεια πόλη σημαίνει ευκαιρία για πιο άνετα ψώνια! Αλλά και πιο επωφελή, αν για τις αγορές σας χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε κάρτα της Εθνικής Τράπεζας και είστε μέλος του go4more.

Μέχρι τις 15 Ιουλίου, εξαργυρώνοντας τους go4more πόντους σας στα πολυκαταστήματα Attica, έχετε επιπλέον κέρδος 20% επί του ποσού της εξαργύρωσης, ενώ και οι παραδοσιακές αγορές των διακοπών γίνονται πιο συμφέρουσες από ποτέ.

Συγκεκριμένα, επιλέγοντας αντηλιακά – αλλά και καλλυντικά ενυδάτωσης ή αντιγήρανσης – από το Central Pharmacy έως και τις 16 Ιουλίου, κερδίζετε το 10% της αξίας των αγορών σας σε go4more πόντους. Διαλέξτε αγαπημένα βιβλία για τις διακοπές σας από ένα κατάστημα Public και κερδίστε 30% της αξίας τους σε πόντους, όλο τον Ιούλιο.

Γιατί είναι η εποχή που ερωτευόμαστε ξανά την πόλη

Το αναφέραμε ήδη, όμως αξίζει να το ξαναπούμε: Όσο κι αν λαχταράμε ένα νησάκι, όλοι ανακουφιζόμαστε από τους χαλαρούς ρυθμούς της πόλης στη διάρκεια του καλοκαιριού. Εξάλλου, έχει κι αυτή τα μυστικά και τις ομορφιές της που αξίζει να τα αφήσουμε να μας ξαφνιάσουν.

Για παράδειγμα, έχετε κάνει ποτέ μια βόλτα στο Μουσείο Γουλανδρή; Και αν ναι, έχετε απολαύσει έναν καφέ, ένα γεύμα ή ένα γλυκό στο B&E café – restaurant στο εσωτερικό του ή στο IT Restaurant και το Canal Café του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος; Αν όχι, τώρα είναι η στιγμή σας, αφού μέχρι και τις 16 Ιουλίου το 10% της αξίας του γεύματός σας θα μεταφραστεί σε ακόμη περισσότερους go4more πόντους.

Κατά τη διάρκεια των εξορμήσεών σας, εντός ή εκτός της πόλης, γεμίστε το αυτοκίνητό σας με καύσιμα κίνησης από τα πρατήρια καυσίμων ELIN, κερδίζοντας το 5% του κόστους τους σε πόντους έως και τις 31 Ιουλίου.

Γιατί μας κάνει εφευρετικούς

Ίσως το αγαπημένο σας μπαρ έχει ήδη κατεβάσει τα καλοκαιρινά του ρολά ή ίσως η αγαπημένη σας παραλία λίγο έξω από την πόλη έχει αρχίσει να σας κουράζει. Καιρός, λοιπόν, να ανοίξετε τα φτερά σας, ανακαλύπτοντας νέα στέκια και κοντινούς προορισμούς. Μαζί με αυτούς, εξερευνήστε και τις υπόλοιπες προσφορές go4more της Εθνικής Τράπεζας που θα «τρέχουν» όλο τον Ιούλιο σε επιχειρήσεις που συνεργάζονται με το πρόγραμμα.

Δείτε εδώ τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, καθώς και τα κοντινότερα καταστήματα σε εσάς.

Αν έχετε χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα της Εθνικής Τράπεζας και δεν είστε μέλος του go4more, κάντε την εγγραφή σας εδώ και ξεκινήστε να κερδίζετε πόντους από κάθε σας αγορά.

Ενημερωθείτε για τους πόντους σας εύκολα και γρήγορα στο https://www.nbg.gr/go4more/ πατώντας Σύνδεση, στην ειδική εφαρμογή του go4more app για smart phones ή μέσω του Internet Banking της Εθνικής Τράπεζας.

Αυτόν τον Ιούλιο κερδίζετε περισσότερα, με το go4more!