Είσαι νέα μαμά ή έχεις γράψει… ώρες «πτήσης» πάνω από την κούνια του μωρού σου; Μήπως περιμένεις με ανυπομονησία το πρώτο σου μωράκι σε λίγους μήνες; Ό,τι κι αν ισχύει, σίγουρα το μωρό σου χρειάζεται και αξίζει την πιο απαλή φροντίδα που μπορείς να του χαρίσεις! Φροντίδα που διαρκεί και είναι τόσο απαλή, όσο το άγγιγμα της… μαμάς! Τόσο απαλή, όσο η φροντίδα που χαρίζουν τα προϊόντα Εύρηκα Baby και Εύρηκα Newborn, που είναι ειδικά σχεδιασμένα για τα βρεφικά ρούχα, δερματολογικά ελεγμένα και υποαλλεργικά!

Για να είναι τα ρουχαλάκια του μωρού σου πάντα πεντακάθαρα, αφράτα σαν καινούργια και να έχουν διακριτικό άρωμα φρεσκάδας, δοκίμασε το Υγρό Απορρυπαντικό Εύρηκα Baby με 100% πράσινο φυτικό σαπούνι με λάδι ελιάς και εκχύλισμα από βιολογικό χαμομήλι! Φροντίδα απαλή σαν χάδι, με την εγγύηση της Εύρηκα!

Και μιας και μιλάμε για φροντίδα και για προϊόντα Εύρηκα Baby… Αν θέλεις να ξενοιάσεις μια και καλή με την καθαριότητα των σκευών του μωρού σου, την επόμενη φορά που θα τα πλύνεις, δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις λίγο Υγρό Πιάτων Εύρηκα Baby! Είναι ειδικά μελετημένο και 100% σχεδιασμένο για βρεφικά σκεύη, αφήνοντας πίσω του μόνο απόλυτη καθαριότητα, χάρη στο πράσινο σαπούνι και στο εκχύλισμα από βιολογικό χαμομήλι και λεμόνι που περιέχονται στη σύνθεσή του!

Αν πάλι ψάχνεις το πρώτο του απορρυπαντικό και μαλακτικό, γιατί το μωράκι σου είναι νεογέννητο και τα ρουχαλάκια του είναι τοσοδά… έχεις για σύμμαχό σου τα ιδανικά προϊόντα για νεογέννητα: Το Υγρό Απορρυπαντικό και το Μαλακτικό Εύρηκα Newborn! Με >94% φυσικά και φυτικής προέλευσης συστατικά, δερματολογικά ελεγμένα και υποαλλεργικά, είναι ιδανικά για να χαρίσουν στα ρουχαλάκια του την απαλή φροντίδα που τους αξίζει! Και άκου κι αυτό… Το Υγρό Απορρυπαντικό Εύρηκα Newborn είναι το μόνο υγρό απορρυπαντικό για βρεφικά ρούχα που δεν φέρει καμία επισήμανση επικινδυνότητας! Πόσο πιο ιδανικό για μια απίθανη μαμά όπως εσύ και για το μωράκι της; Μια απλή δοκιμή θα σε πείσει!

Θέλεις να γνωρίσεις καλύτερα τα προϊόντα Εύρηκα Baby και Εύρηκα Newborn; Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να παίξεις στον διαγωνισμό μας και ν’ αποδείξεις πως είσαι μια αληθινή… MasterMom!

Μπες τώρα στο www.eurekababy.gr/mastermom, βρες όλες τις λέξεις που ψάχνουμε, νικώντας και το ρολόι που τρέχει, πέρνα όλες τις φάσεις του παιχνιδιού και κατάκτησε τον τίτλο της MasterMom, για να μπεις στην κλήρωση και να κερδίσεις μοναδικά δώρα με την υπογραφή της Εύρηκα!

Σε περιμένουμε!