Το βρεφικό δωμάτιο μπορεί να μην είναι ακριβώς όπως το θέλετε, αφού μπορεί να είναι πιο μικρό από όσο χρειάζεστε. Υπάρχουν διάφορα κόλπα και μυστικά διακόσμησης που μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε το δωμάτιο του παιδιού να φαίνεται μεγαλύτερο. Μερικές από τις συμβουλές των ειδικών, περιλαμβάνουν:

Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου

Δεν είναι κρυφό ότι οι καθρέφτες έχουν παραπάνω από μία.. χρησιμότητα, αφού μπορούν να σας βοηθήσουν να αναδείξετε τους χώρους σας και να τους κάνετε να δείχνουν μεγαλύτεροι. Ο καθρέφτης βοηθά να φωτίσει το δωμάτιο αντανακλώντας το φως και να το κάνει να φαίνεται πιο ευρύχωρο, ειδικά εάν υπάρχουν καθρέφτες σε πολλούς τοίχους.

Επιπλέον, οι καθρέφτες είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για τα μωρά να διασκεδάσουν, επομένως είναι μια κατάσταση με πολλαπλά οφέλη.

Πολυλειτουργικά έπιπλα και αποθήκευση

Τα έπιπλα είναι αυτά τα οποία θα πρέπει να προσέξετε περισσότερο, αφού μπορεί να αποτελέσουν μία αρκετά καλή επένδυση. Επιλέξτε συγκεκριμένα πολυλειτουργικά έπιπλα, τα οποία θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και μετέπειτα για το παιδί.

Τα πολυλειτουργικά έπιπλα που εξυπηρετούν διάφορους σκοπούς θα σας βοηθήσουν να μειώσετε την ποσότητα των επίπλων που απαιτούνται για την επίπλωση του χώρου, και ως εκ τούτου, μπορεί επίσης να σας εξοικονομήσει περισσότερα χρήματα.

Παρομοίως, επιλέξτε έπιπλα που έχουν ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο.

Τραβήξτε την προσοχή πάνω

Δοκιμάστε να τραβήξετε την προσοχή προς τα πάνω, κρεμώντας κάδρα με έργα ή φωτογραφίες και κουρτίνες όπου χρειάζεται ή ταιριάζει.

Όσο ψηλότερα κρεμάτε ένα έργο τέχνης ή κουρτίνες, τόσο μεγαλύτερο θα φαίνεται το δωμάτιο, καθώς θα τραβήξει τα μάτια προς τα πάνω και θα δημιουργήσει την αίσθηση των ψηλότερων τοίχων.

Απλώς κρεμάστε τη ράβδο κουρτίνας σας στο πάνω μέρος των τοίχων σας.