Πριν κάνετε μία ανανέωση στην κουπ σας τσεκάρετε τα παρακάτω hairstyles των 70s που αποτελούν την πιο μεγάλη τάση του καλοκαιριού.

The Shag

Είναι το κούρεμα που λάνσαρε η ιέρεια της ροκ Stevie Nicks. Στις μέρες μας το top model Mica Argañaraz την προσάρμοσε στα δικά της μαλλιά που είναι πιο σγουρά όπως επίσης και μία σειρά από mega stars, όπως η Selena Gomez. Χαρακτηριστικά της κουπ είναι η κυμματιστή υφή των μαλλιών και η χοντροκομμένη φράντζα.

 

 

Το καρέ

Το κούρεμα με τις πολλές παραλλαγές που ταιριάζει σε κάθε στυλ μαλλιών και κάθε σχήμα προσώπου. Φέτος υπερισχύει η κλασική εκδοχή, όπως αυτή που είδαμε στην εκθαμβωτική Faye Dunaway και την Debbie Harry.

 

 

Μαλλιά γοργόνας

Aυτό το εντυπωσιακό λουκ, που είδαμε στη Cher και την Jane Seymour είναι ιδιαίτερα δημοφιλές. Μπορεί να έπαιξε ρόλο σε αυτό και η καραντίνα. Ή η Kim Kardashian.

 

 

Αφέλειες αλά γαλλικά

Η διάσημη κουπ της Jane Birkin ήρθε για  να μείνει στη μόδα. Σύγχρονες εκπρόσωποι της είναι η Alexa Chung αλλά και η διάσημη make up artist και influencer Violette_fr.

 

 

Farrah Fawcett

Για το τέλος αφήσαμε την πιο διάσημη κουπ από τα 70s, η οποία έχει ταυτιστεί με την ηθοποιό που την έκανε μόδα. To λουκ Farrah Fawcett κάνει δυνατό comeback μέσω των σταρς και των fashion shows που το υιοθέτησαν.