Το μεγαλύτερο πρόβλημα των σχέσεων, θέμα για ταινίες, τραγούδια και ολόκληρα βιβλία, η απιστία είναι πάντα στη συζήτηση των ζευγαριών.

Το νούμερο ένα πρόβλημα των σύγχρονων σχέσεων αντιμετωπίζεται διαφορετικά από κάθε ζώδιο καθώς κάποιοι έχουν την απιστία πιο… εύκολη υπόθεση.

Κριός

Ο Κριός είναι γνωστός ως το λιγότερο πιστό ζώδιο. Είναι φλογερός, παθιασμένος και δεν εκτιμά και πολύ τη μονογαμία. Του αρέσει πολύ το φλερτ και το κυνήγι και για να τον κρατήσεις πρέπει να ξέρεις να κρατάς το ενδιαφέρον του. Αν απιστήσει είναι πολύ πιθανό να το μετανιώσει, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία.

Τοξότης

Ζώδια της φωτιάς και ο Τοξότης είναι αδύνατον να κάτσει… ήσυχος. Σε αντίθεση με τον Κριό στον Τοξότη τυχαίνουν τα απρόοπτα και δεν μπορεί να αντισταθεί. Οι ρομαντικές σχέσεις με τους Τοξότες είναι γενικά δύσκολες και μαζί τους ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.

Σκορπιός

Κυβερνήτης του πάθους ο Σκορπιός είναι ιδιαίτερα κτητικός. Για να φτάσει στο σημείο να απιστήσει σημαίνει ότι χαθεί τελείως το ενδιαφέρον για το σύντροφό του και κυρίως ότι το σεξ δεν είναι πια προτεραιότητά τους. Από την άλλη αν απατήσεις Σκορπιό ετοιμάσου για μεγάλους μπελάδες καθώς δεν συγχωρεί αλλά ούτε ξεχνάει εύκολα.